Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
7632
#VIP007 nieaktywny
11 kwietnia 2012r. o 19:16
Witaj Arturze Waleczny :* fajowo ,że święta miałeś spokojne i na luziku de fakto te frykasy ze stołu wielkanocnego jeszcze dziś owocują ,jakimś takim dziwnym spojrzeniem na jedzeni :] ale nie ma co na biadolić ,żebyśmy zawsze mieli takie święta to będzie super :D :D :D wiec jak widać ,a raczej jak się czyta posty to wszyscy święta spędzili spokojnie i gościnnie no i tak ma być :D :D Przyjacielu dałem sobie ostatnim czasem mały luzik z forum bo ,za bardzo zaczynałem krakać w tym stadzie :D :D wciąga na maxa ,a czas wsiąka jak atrament w bibułę,,,
A co do urlopu no cóż ,zdradzę Ci że ruszam w maju na kolejne poznawanie świata :D trzeba korzystać bo nigdy nie wiadomo co jutro ;) ;)
&feature=related
pora mi kończyć bo mnie wciąga w neta :D :D pozdrawiam Cię serdecznie życząc zdrówka i optymizmu Arturze Waleczny ,pozdrawiam Twoich wspaniałych rodziców :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3118
#sylvia nieaktywny
12 kwietnia 2012r. o 5:38
Dzień dobry :* Oby ten dzień i dla mnie był dobry bo mam obawy :( No nic trzeba temu stawić czoła :) Miłego dnia domownicy :* i Tobie Arturze :*
6979
E
12 kwietnia 2012r. o 6:37
VIP007 napisał(a): dałem sobie ostatnim czasem mały luzik z forum bo ,wciąga na maxa

A widzisz VIP-o :* a ja się zastanawiałam, gdzie wsiąkłeś :| :D
Sylvio :* może jednak "strach ma wielkie oczy", czego bardzo Ci życzę :) :)
Arturze :* :* :* trzymaj się dzielnie i poręczy :D :D a to na dobry poranek :)
[img=1334205442_tk5tggl.jpg]

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4067
#zraniona nieaktywny
12 kwietnia 2012r. o 16:32
VIP007 napisał(a):
A co do urlopu no cóż ,zdradzę Ci że ruszam w maju na kolejne poznawanie świata :D t

Widzisz Arturku co Vipo za menda niedobra :> jedzie bezemnie poznawac swiat :> a myslalam ,ze to Ja jestem jego calym swiatem :D :D :D
Witam Arturku,pozdrawiam i caluje Ciebie wraz z rodzina :* :* Mam nadzieje ,ze wkrotce sie spotkamy,ze ktos mnie do Ciebie zabierze w koncu :* :* :* :*
6979
E
12 kwietnia 2012r. o 17:09
zraniona napisał(a): jedzie bezemnie poznawac swiat :>

Ranna :* i beze mnie :> :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
13 kwietnia 2012r. o 3:07
~Gosia napisał(a): Bo wiesz Ty co Artucho ..to tak się dzieje od cholesterolu, myśli się kolebocą jak błotnik od roweru ojca Mateusza . Im więcej jajek się wciągnie , tym kolebotanie silniejsze :D

Witam Wszystkich !
Gosia coś Ty mnie tu bajerujesz ja tam jajka jeść lubię i wcale o cholesterolu nie myślę. O cholerka a może mam już początki miażdżycy mózgu ? No i się obudziłem i już zmykać muszg
7632
#VIP007 nieaktywny
13 kwietnia 2012r. o 8:10
zraniona napisał(a):
Widzisz Arturku co Vipo za menda niedobra :> jedzie bezemnie poznawac swiat :> a myslalam ,ze to Ja jestem jego calym swiatem :D :D :D Mam nadzieje ,ze wkrotce sie spotkamy,ze ktos mnie do Ciebie zabierze w koncu :* :* :* :*
:* :* :*
E napisał(a): Ranna :* i beze mnie :> :D
:D :D
Witajcie Sikoreczki i Arturku,,, :* :* :*
Ale się na mieszało , :D :D widzisz Arturze tak to jest z tymi kobitkami :] pierw nie nie nie ,a pózniej jakie chętne :P :P ale pocieszę was wolne miejsca na wyjazd jeszcze są ,,,,wiec nie ma sprawy miłe Sikoreczki :* :* :* kurcze 2 kobitki i ja sam:P :P muszę się ubezpieczyć :]
Pozdrawiam wszech obecnych i życzę miłego dnia :* :* :*
6979
E
13 kwietnia 2012r. o 8:20
VIP007 napisał(a): kurcze 2 kobitki i ja sam:P :P

Też bym się bała :| :| :D :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo