E napisał(a): [Oczywiście na oba te sposoby: jedzenie, zmywanie, jedzenie, zmywanie... :D :D
Arturze :* :* :* te święta były...cudne, chociaż wcale się na takie nie zapowiadały. Są rzeczy o których...i dobrze, że są :)
Witam Wszystkich !
E no to głónie bardzo czynnie spędziłaś te święta he he ale skoro były cudne itd. to ja też cieszę się z Tobą :* :* :* :*
Dopisane 14.04.2012r. o godz. 01:49:
VIP007 napisał(a): Witaj Arturze Waleczny :* fajowo ,że święta miałeś spokojne i na luziku de fakto te frykasy ze stołu wielkanocnego jeszcze dziś owocują ,jakimś takim dziwnym spojrzeniem na jedzeni :] ale nie ma co na biadolić ,żebyśmy zawsze mieli takie święta to będzie super
A co do urlopu no cóż ,zdradzę Ci że ruszam w maju na kolejne poznawanie świata :D trzeba korzystać bo nigdy nie wiadomo co jutro ;) ;)
VIPO7 tak święta miałem spokojne ale jedzenie zostało i teraz cały tydzień to jemy. Waga idzie w górę ale mam zamiar zrzucić latem parę kilo. Postanowiłem kogoś po prosić żeby ze mną po biegał po mojej wiosce tylko jeszcze nie wiem kogo he he. Urlop wymyśliłeś fajny . Masz rację korzystaj ale tu trochę zamieszania też się narobiło nie wiem jak to z dziewczynami załatwisz ?To nie będzie łatwe he he
Dopisane 14.04.2012r. o godz. 01:52:
sylvia napisał(a): Dzień dobry :* Oby ten dzień i dla mnie był dobry bo mam obawy :( No nic trzeba temu stawić czoła:*
Sylwio Droga i jaki był tamten dzień udany ? :* :* :* :* :* :*
Dopisane 14.04.2012r. o godz. 02:14:
zraniona napisał(a): [Widzisz Arturku co Vipo za menda niedobra :> jedzie bezemnie poznawac swiat :> a myslalam ,ze to Ja jestem jego calym swiatem :D :D :D
Witam Arturku,pozdrawiam i caluje Ciebie wraz z rodzina :* :* Mam nadzieje ,ze wkrotce sie spotkamy,ze ktos mnie do Ciebie zabierze w koncu :* :* :* :*
Ranna no widzisz też jestem zdziwiny że woli poznawać świat ,,samotnie,,ale wróci to się policzycie he he. Wiosna i lato długie ale coś mi mówi że Ty masz rację :* :* :* :* :*
Dopisane 14.04.2012r. o godz. 02:25:
nieznajomy napisał(a): Witam :)
Ranniusia ja za niedługo będę w domu i wybieram się do Artura :*
mogę Go od Ciebie pozdrowić :> ;)
Nieznajomy nie drażnij Rannej he he tylko ją bierz za pilota :* :* :* :* :* :* :*
Hegemonie czółko :)
Paniusiu a Ty to gdzie się podziewasz ?
Miłeo dnia wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*