Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
7632
#VIP007 nieaktywny
13 kwietnia 2012r. o 9:42
:D :D ja pitole :D :D 13nastego i piątek :D :D i już od 6 rano się pitoli wszystko :P

3majta się ,,,cieplutko :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4834
#nieznajomy nieaktywny
13 kwietnia 2012r. o 20:35
Mam nadzieje ,ze wkrotce sie spotkamy,ze ktos mnie do Ciebie zabierze w koncu :* :* :* :*

Witam :)
Ranniusia ja za niedługo będę w domu i wybieram się do Artura :*
mogę Go od Ciebie pozdrowić :> ;)
3186
#arturkedzia nieaktywny
14 kwietnia 2012r. o 2:25
E napisał(a): [Oczywiście na oba te sposoby: jedzenie, zmywanie, jedzenie, zmywanie... :D :D
Arturze :* :* :* te święta były...cudne, chociaż wcale się na takie nie zapowiadały. Są rzeczy o których...i dobrze, że są :)

Witam Wszystkich !
E no to głónie bardzo czynnie spędziłaś te święta he he ale skoro były cudne itd. to ja też cieszę się z Tobą :* :* :* :*

Dopisane 14.04.2012r. o godz. 01:49:

VIP007 napisał(a): Witaj Arturze Waleczny :* fajowo ,że święta miałeś spokojne i na luziku de fakto te frykasy ze stołu wielkanocnego jeszcze dziś owocują ,jakimś takim dziwnym spojrzeniem na jedzeni :] ale nie ma co na biadolić ,żebyśmy zawsze mieli takie święta to będzie super

A co do urlopu no cóż ,zdradzę Ci że ruszam w maju na kolejne poznawanie świata :D trzeba korzystać bo nigdy nie wiadomo co jutro ;) ;)

VIPO7 tak święta miałem spokojne ale jedzenie zostało i teraz cały tydzień to jemy. Waga idzie w górę ale mam zamiar zrzucić latem parę kilo. Postanowiłem kogoś po prosić żeby ze mną po biegał po mojej wiosce tylko jeszcze nie wiem kogo he he. Urlop wymyśliłeś fajny . Masz rację korzystaj ale tu trochę zamieszania też się narobiło nie wiem jak to z dziewczynami załatwisz ?To nie będzie łatwe he he

Dopisane 14.04.2012r. o godz. 01:52:

sylvia napisał(a): Dzień dobry :* Oby ten dzień i dla mnie był dobry bo mam obawy :( No nic trzeba temu stawić czoła:*

Sylwio Droga i jaki był tamten dzień udany ? :* :* :* :* :* :*

Dopisane 14.04.2012r. o godz. 02:14:

zraniona napisał(a): [Widzisz Arturku co Vipo za menda niedobra :> jedzie bezemnie poznawac swiat :> a myslalam ,ze to Ja jestem jego calym swiatem :D :D :D
Witam Arturku,pozdrawiam i caluje Ciebie wraz z rodzina :* :* Mam nadzieje ,ze wkrotce sie spotkamy,ze ktos mnie do Ciebie zabierze w koncu :* :* :* :*

Ranna no widzisz też jestem zdziwiny że woli poznawać świat ,,samotnie,,ale wróci to się policzycie he he. Wiosna i lato długie ale coś mi mówi że Ty masz rację :* :* :* :* :*

Dopisane 14.04.2012r. o godz. 02:25:

nieznajomy napisał(a): Witam :)
Ranniusia ja za niedługo będę w domu i wybieram się do Artura :*
mogę Go od Ciebie pozdrowić :> ;)

Nieznajomy nie drażnij Rannej he he tylko ją bierz za pilota :* :* :* :* :* :* :*

Hegemonie czółko :)

Paniusiu a Ty to gdzie się podziewasz ?

Miłeo dnia wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
2951
#Anonim2951 nieaktywny
14 kwietnia 2012r. o 9:26
Czółko Artur : )

Ostatnio doszedłem do wniosku, że kobiety potrafią wszystko : ) : ) : )

&feature=fvsr
6979
E
14 kwietnia 2012r. o 9:46
Hegemon napisał(a): Ostatnio doszedłem do wniosku, że kobiety potrafią wszystko : ) : ) : )

Nawet nie będę się z Tobą kłóciła, chociaż mam to w zwyczaju :D
Arturze :* :* Domownicy :* :* Piękny dzionek i tej wersji się trzymajmy :) :) :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7632
#VIP007 nieaktywny
14 kwietnia 2012r. o 12:44
hej Arturze jakoś się da radę z dziewczynami ,,,już wymiękają -tylko dużo piszą :D :D ,a co do faktów to pózniej zwiecha :| :|
&feature=relmfu
E napisał(a):
Arturze :* :* Domownicy :* :* Piękny dzionek i tej wersji się trzymajmy :) :) :)
:D :D tak tak tak 3majmy :* :*
3118
#sylvia nieaktywny
16 kwietnia 2012r. o 5:52
Dzień dobry :* :* :*
4834
#nieznajomy nieaktywny
16 kwietnia 2012r. o 11:14
Dzień dobry :* .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.