Witaj Artur :* :* :*
W końcu ciepło,Wiooosnaaa :* :D
&feature=related
Mam dzionek na wysokich obcasach :) tzn.obrotach :D
Miłego dnia, spacerku udanego :* :)
Dopisane 20.04.2012r. o godz. 07:46:
Jeszcze bajkę tu wrzucam :*
...Opowiem Wam bajkę;)
......o smutnym kamieniu
...co leżał samotny
......przy drodze gdzieś w cieniu
...i o tym jak marzył
......by ktoś go przytulił
...lecz nikt go nie widział
......był szary i bury
...czasami ktoś przysiadł
......odchodził nie wracał
...a kamień wciąż czekał
......i tęsknił...i płakał
...był taki samotny
......i pragnął bez przerwy
...należeć do kogoś
......kto dobry i wierny
...czas mijał ulotny
......zmieniała się ziemia
...niestety nikt nie chciał
......szarego kamienia
...aż kiedyś porankiem
......gdy rosa błyszczała
...tęcza usiadła
......odpocząć gdzieś chciała
...i gdy poczuła
......moc uczuć kamienia
...po kropli kolorów
......na niego kapnęła
...łąkami polami
......szła sobie dziewczyna
...zwyczajna przeciętna
......samotna niczyja
...gdy kamień ujrzała
......zmieniony przez tęczę
...wiedziała poczuła
......i wzięła go w ręce
...wzruszona szepnęła:
......iść dalej nie muszę
...bo kamień znalazłam
......i piękną w nim duszę...
;)
Nie wiadomo, co by było
Jak by się nam nic nie śniło?
Jak by pustka w nocy była?
I bez bajek się obyła.
Oby nigdy tak nie było.
By się zawsze pięknie śniło.
Bo te bajki tak wspaniałe
W snach tych zawsze doskonałe.
:)
Pięknego dnia:)
:*
arturkedzia napisał(a):
E Ty mnie tak nie rozpieszczaj bo wiesz bo może mi się w głowie po przewracać he he :*
Jakoś tak, jestem spokojna o Twoją głowę, bo taka głowa, to ...czapki z głów :D :* :*
Arturze :* :* a może... :|
Domownicy :* :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Witaj Arturze Waleczny,,,pozwolę zamieścić sobie tutaj jeden cukiereczek motoryzacyjny który obudził we mnie refleksje,a nie da się ukryć dla czego,,,Przyznam się szczerze ,że jak zobaczyłem tego właściciela tego autka to tak jak bym Ciebie zobaczył aż się sam do siebie :D :D ,,,piękna zabaweczka ,pod rasowana na maxa,,było na czym oko zawiesić,a co piękniejsze ,że ludzie nie tracą wiary i wzbudzają sympatię i nie pod dają się -i to jest najpiękniejsze,,,miłego dnia Ci życzę ,pozdrawiam Domowników :* :* i do następnego spotkania ;) ;)
[img=1335158016_hp5kivi.jpg] [img=1335158077_ef03wri.jpg] [img=1335158154_hukd8pk.jpg]
;) ;) [img=1335158584_iihvcr6.jpg]
i nasz Arturek rozkwitający na wiosne ,,, ;) -uśmiech wart miliony[img=1335158721_uyxff3n.jpg]
VIP007 napisał(a): i nasz Arturek rozkwitający na wiosne ,,, ;)[img=1335158721_uyxff3n.jpg]
Arturze, eeeeech ten błysk w oku :* :* VIP-o :) dzięki za taaakie ujęcie :)
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.