VIP007 napisał(a): Witaj Arturze Waleczny,,,pozwolę zamieścić sobie tutaj jeden cukiereczek motoryzacyjny który obudził we mnie refleksje,a nie da się ukryć dla czego,,,Przyznam się szczerze ,że jak zobaczyłem tego właściciela tego autka to tak jak bym Ciebie zobaczył aż się sam do siebie :D i do następnego spotkania ;) ;)
VIPO7 też miałem nie aż takie marzenia no ale jakiś ładny starszy mesiek a ja przy nim do pasa sprawny no ale życie miało inne plany i jest jak jest co nie znaczy że nie mogę marzyć o własnym aucie które ktoś może prowadzić no nie ?. Ale mi zrobiłeś reklamę tą fotką he he. Myślę że następna będzie już bez koca i czapki .
Dopisane 23.04.2012r. o godz. 23:54:
VIP007 napisał(a): Arturze Waleczny 3maj się dzielnie- ,,,trzymam kciuki :* :* :* :* ma być OKI inna opcja nie istnieje..pozdrawiam :* :*
VIPO7 dzięki też tak myślę ale licho nie śpi poza tym jakoś ciężko to szło z tym załatwianiem a będzie co ma być nie ma co się na zapas martwić.
Dopisane 24.04.2012r. o godz. 00:04:
E napisał(a): [cArturze, eeeeech ten błysk w oku :* :* VIP-o :) dzięki za taaakie ujęcie :)
E to odbicie z lampy kiedyś to się błyskało nawet lakierkami w tańcu he he a teraz to tylko po alkoholu oczy mi się świecą he he. :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 24.04.2012r. o godz. 00:22:
magnum44 napisał(a): VIP007 napisał(a):
... uśmiech wart miliony[img=1335158721_uyxff3n.jpg]
I ja również "wtrącę swoje trzy grosze" ;)
Art, zawadiacki błysk w pięknym niebieskim oku :*:*
Mistrzostwo świata !!
Magnum44 Ciebie też proszę żeby mi tu nie cukrować bo jak zdejmę tę czapkię to dopiero oślepiąjący błysk łysiny zobaczycie i co tam taki błysk lampy w oku he he. :* :* :* :*
Dopisane 24.04.2012r. o godz. 00:46:
sylvia napisał(a): Dzień dobry :* :* :*
Sylwio Droga :* :* było mi bardzo miło wczoraj z Tobą porozmawiać.Myślę że wybaczysz mi że się nie spotkamy :* :*
Hegemonie dobrze że Ty jeden nie uległeś temu ocznemu złudzeniu he he. Czółko :)
Paniusiu w czwartek zadzw. do Ciebie .
Dziś zmykam wcześniej bo rano o 6.00 pobudka jem śniadanie i o 7.30 wyjaz. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :*