Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
7632
#VIP007 nieaktywny
23 kwietnia 2012r. o 23:06
hejka ,,E ,, :* oraz magnum44 :* to ja wam dziękuję .Dzięki wam mam motywację aby Arturek był z nami na bieżąco ,,,i jeśli jest ku temu okazję staram się podesłać coś na żywo.Trzeba w końcu Prezesa inwigilować :D :D :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
23 kwietnia 2012r. o 23:18
E napisał(a): [Jakoś tak, jestem spokojna o Twoją głowę, bo taka głowa, to ...czapki z głów :D :* :*

Witam Wszystkich !
Za długo by o tym pisać ale po wielu problemach z NFZ dziś wieczorem dostałem zlecenie na transport i jutro o 7.30 jadę na to badanie do Wrocławia. Trzymajcie za mnie kciuki żeby obyło się już bez dodatkowych atrakcji tam na miejscu.

E Bardzo Ci dziękuję za taki miły komplement ale czy Ty napewno jesteś tego pewna ? bo ja czasem mam co do niej pewne wątpliwości he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
7632
#VIP007 nieaktywny
23 kwietnia 2012r. o 23:25
Arturze Waleczny 3maj się dzielnie- ,,,trzymam kciuki :* :* :* :* ma być OKI inna opcja nie istnieje..pozdrawiam :* :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
24 kwietnia 2012r. o 0:46
VIP007 napisał(a): Witaj Arturze Waleczny,,,pozwolę zamieścić sobie tutaj jeden cukiereczek motoryzacyjny który obudził we mnie refleksje,a nie da się ukryć dla czego,,,Przyznam się szczerze ,że jak zobaczyłem tego właściciela tego autka to tak jak bym Ciebie zobaczył aż się sam do siebie :D i do następnego spotkania ;) ;)

VIPO7 też miałem nie aż takie marzenia no ale jakiś ładny starszy mesiek a ja przy nim do pasa sprawny no ale życie miało inne plany i jest jak jest co nie znaczy że nie mogę marzyć o własnym aucie które ktoś może prowadzić no nie ?. Ale mi zrobiłeś reklamę tą fotką he he. Myślę że następna będzie już bez koca i czapki .

Dopisane 23.04.2012r. o godz. 23:54:

VIP007 napisał(a): Arturze Waleczny 3maj się dzielnie- ,,,trzymam kciuki :* :* :* :* ma być OKI inna opcja nie istnieje..pozdrawiam :* :*

VIPO7 dzięki też tak myślę ale licho nie śpi poza tym jakoś ciężko to szło z tym załatwianiem a będzie co ma być nie ma co się na zapas martwić.

Dopisane 24.04.2012r. o godz. 00:04:

E napisał(a): [cArturze, eeeeech ten błysk w oku :* :* VIP-o :) dzięki za taaakie ujęcie :)

E to odbicie z lampy kiedyś to się błyskało nawet lakierkami w tańcu he he a teraz to tylko po alkoholu oczy mi się świecą he he. :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 24.04.2012r. o godz. 00:22:

magnum44 napisał(a):
VIP007 napisał(a):
... uśmiech wart miliony[img=1335158721_uyxff3n.jpg]

I ja również "wtrącę swoje trzy grosze" ;)

Art, zawadiacki błysk w pięknym niebieskim oku :*:*

Mistrzostwo świata !!

Magnum44 Ciebie też proszę żeby mi tu nie cukrować bo jak zdejmę tę czapkię to dopiero oślepiąjący błysk łysiny zobaczycie i co tam taki błysk lampy w oku he he. :* :* :* :*

Dopisane 24.04.2012r. o godz. 00:46:

sylvia napisał(a): Dzień dobry :* :* :*

Sylwio Droga :* :* było mi bardzo miło wczoraj z Tobą porozmawiać.Myślę że wybaczysz mi że się nie spotkamy :* :*

Hegemonie dobrze że Ty jeden nie uległeś temu ocznemu złudzeniu he he. Czółko :)

Paniusiu w czwartek zadzw. do Ciebie .

Dziś zmykam wcześniej bo rano o 6.00 pobudka jem śniadanie i o 7.30 wyjaz. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :*
5221
#Jowita nieaktywny
24 kwietnia 2012r. o 10:41
Witam :* Arturze, jak to określiły dziewczyny 'za ten błysk w oku" :* :* :* Dziękuję za piękne życzenia :* :* :* Będzie dobrze z tym badaniem , trzymam kciuki :* :* :* Zdrówka życzę :* :* :*
Miłego dnia ;) :*
4834
#nieznajomy nieaktywny
24 kwietnia 2012r. o 18:56
Witaj :*
odpoczywaj i bądź zdrów :) :) :)
3145
#hemi nieaktywny
24 kwietnia 2012r. o 20:24
to i ja zawitam w tym temacie i muszę podkablować-fakt faktem,auto seryjnie konkretne,a i gruba walizka pieniędzy wydana na same modyfikacje (VIP wiesz ,że lakier był za 18 tys,hebel za 12 tys,a same felgi to 10 tys .Drogo?? mało tego to są ceny w...euro?),ale SKANDALEM jest to iz taki Vip007 widząc ,ze osoba jeżdząca tym autem jest (w języku Arcziego)paralitą to pakował sie do auta aby nim odjechać:P:P:P[img=1335291704_3jjrxa8.jpg]

Dopisane 24.04.2012r. o godz. 20:23:

TU SOBIE WŁAŚCICIEL POLERUJE FELGI...[img=1335291783_w1tu9jx.jpg]

Dopisane 24.04.2012r. o godz. 20:24:

...VIP KORZYSTAJĄC Z NIEUWAGI WŁAŚCICIELA PAKUJE SIĘ ZA KÓŁKO.SKANDAL:p:p:p[img=1335291847_dhju3gj.jpg]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
6979
E
24 kwietnia 2012r. o 20:59
hemi napisał(a): .VIP KORZYSTAJĄC Z NIEUWAGI WŁAŚCICIELA PAKUJE SIĘ ZA KÓŁKO.SKANDAL:p:p:p[img=1335291847_dhju3gj.jpg]

Patrz Hemi :) a tak dobrze chłopu z oczu patrzyło :| :D :D
Arturze :* Domownicy :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!