Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3118
#sylvia nieaktywny
24 kwietnia 2012r. o 21:16
Witajcie :* No Hemi ale mi sprawiles radosc tym widokiem :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
25 kwietnia 2012r. o 2:24
Witam Wsystkich ! Wczorajsze bad. poszło dobrze ale droga to masakra . Wróciłem o 14.20. Dziś będę odpoczywał.

Dopisane 25.04.2012r. o godz. 02:10:

Jowita napisał(a): Witam :* Arturze, jak to określiły dziewczyny 'za ten błysk w oku" :* :* :* Dziękuję za piękne życzenia :* :* :* Będzie dobrze z tym badaniem , trzymam kciuki :* :* :*

Jowito dziękuję i bardzo proszę. Z badaniami było dobrze w sensie technicznym a co wykazały to nie wiem bo na opis trzeba było czekać godzinę. Szkoda nam było czasu tracić więc pojechaliśmy a moja znajoma odbierze ten opis i wyśle mi go pocztą. Za parę dni będę wiedział o co chodzi. :* :* :* :* :*

Dopisane 25.04.2012r. o godz. 02:24:

hemi napisał(a): to i ja zawitam w tym temacie i muszę podkablować-fakt faktem,auto seryjnie konkretne,a i gruba walizka pieniędzy wydana na same modyfikacje (VIP wiesz ,że lakier był za 18 tys,hebel za 12 tys,a same felgi to 10 tys .Drogo?? mało tego to są ceny w...euro?),ale SKANDALEM jest to iz taki Vip007 widząc ,ze osoba jeżdząca tym autem jest (w języku Arcziego)paralitą to pakował sie do auta aby nim odjechać:

Hemi a Ty skąd takie szczegóły znasz ?. Kwoty robią wrażenie ale i tak auto większe. VIPO7 napewno temu paralicie furki by nie zabrał raczej chyba chciał zobaczyć ile ma na blacie a swoją drogą masz to oko he he

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
5183
magnum44
25 kwietnia 2012r. o 10:20
Art, wypocznij dobrze po tej wyprawie :*:*

Bądź zdrów i poinformuj nas "szybciorem" o wyniku :)

Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i buziaczki ślę :* :* :* :* :* :* :*

Pozdrowienia również dla twoich wspaniałych Rodziców:*:*

Domownikom życzę cudownego dnia :*:*

&feature=related :)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
7632
#VIP007 nieaktywny
25 kwietnia 2012r. o 20:31
arturkedzia napisał(a): Hemi a Ty skąd takie szczegóły znasz ?. Kwoty robią wrażenie ale i tak auto większe. VIPO7 napewno temu paralicie furki by nie zabrał raczej chyba chciał z obaczyć ile ma na blacie a swoją drogą masz to oko
:D :D Witajcie-,,oko'' ha ha Arturku to on ma strzelając koledze fotkę a plecy :P :P dobre ,,akurat co wolno VIP-om to inni mogą :P :P ,a powracając do prezentowanych fotek wnętrza Audi-cy ,to dzięki uprzejmości właściciela mogłem delektować się wypasionym wnętrza autka.Nie wspomnę już o malującym się zadowoleniem jak mu podziękowałem oraz pochwaliłem jego trud i pomysłowość w osiągnięciu zamierzonego celu...[img=1335377270_z7zxru7.jpg]

Tego paparatzzi znacie? :D :D :D
Arturze Waleczny 3maj się ,,ja 3mam kciuki za wyniki ,,ma być OKI :* pozdrawiam Ciebie i Domowników :*

Dopisane 25.04.2012r. o godz. 20:31:

Arturze tutaj ciekawostka - nasz polski tem ,,a autko Corvette VTG jest jedno z najszybszych aut w europie..
CORVETTE VTG
osiągi...
0-100km/h 1,5s
0-200km/h 5,1s
0-300km/h 9,4s
prędkość max--nie znana
czas przejazdu 1/4mili 8,50s
moc - 1600 km :D :D
http://corvette.vtg.pl/
miałem troszkę szczęscia aby oglądać te monstrum z bliska i kliknąć parę fotek od kuchni,,,
:D [img=1335131350_akb9y19.jpg][img=1335131403_y80d9my.jpg][img=1335131456_kzqg9gm.jpg][img=1335131500_4i5cwal.jpg]
poniżej faworyt ,,nie tylko twój hemi :D [img=1335131644_14hjkwj.jpg][img=1335131690_0iqskne.jpg]Dopisane 22.04.2012r. o godz. 23:57:[img=1335131816_10l72hk.jpg]
3186
#arturkedzia nieaktywny
25 kwietnia 2012r. o 22:46
magnum44 napisał(a): Art, wypocznij dobrze po tej wyprawie :*:*

Bądź zdrów i poinformuj nas "szybciorem" o wyniku :)

Magnum44 jeszcze czuję zmęczenie oczy mi się kleją a wyników nie mam bo czekam na opis płyty. Napewna Was o tym powiadomię jak będę już coś wiedział :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 25.04.2012r. o godz. 22:46:

VIP007 napisał(a): [Witajcie-,,oko'' ha ha Arturku to on ma strzelając koledze fotkę a plecy Arturze Waleczny 3maj się ,,ja 3mam kciuki za wyniki ,,ma być OKI :* ]

VIPO7 O autko mu chodziło a trafił na Twoje plecy he he. Za kilka dni będę wiedział co mi wyszło na tym badaniu. Na zapas nie będę się martwił. .
5183
magnum44
25 kwietnia 2012r. o 22:53
Arturze, kochany :*:*:*:*:*:*:*

Myszko moja oczka zmruż
do podusi głowę złóż
Śnij cudowny piękny sen
troski odpędź o się hen...

Wiem jak to jest, być zmęczonym...

Spokojnej nocy i pięknych snów Ci życzę :*:*

&feature=results_video&playnext=1&list=PLFED59AC73A314014

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
3186
#arturkedzia nieaktywny
26 kwietnia 2012r. o 0:51
magnum44 napisał(a): Arturze, kochany :*:*:*:*:*:*:*

Myszko moja oczka zmruż
do podusi głowę złóż
Śnij cudowny piękny sen
troski odpędź o się hen...

Wiem jak to jest, być zmęczonym...

Magnum44 ładny wierszyk dzięki he he wiesz najbardziej zmęczyło mnie leżenie na tych noszach 6 godz. na płasko na plecach i patrzenie w sufit. To nie jest moja ulubiona pozycja he he dobrze że już mam to za sobą. :* :* :*

Dopisane 26.04.2012r. o godz. 00:51:

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
6979
E
26 kwietnia 2012r. o 17:21
arturkedzia napisał(a): E teraz to tylko po alkoholu oczy mi się świecą he he. :* :* :* :* :* :*

O widzisz, zapowiadają ładną pogodę, to już trzeba coś myśleć a propos a...soczków, chciałam powiedzieć :D
Arturze :* :* Domownicy :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.