Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
13 maja 2012r. o 2:33
Pannazdzieckiem napisał(a): Jak znam Hegemona , to nie pozwoli , to wyjątkowo kłótliwy człek , Drogi Prezesie , jak zresztą Wszyscy w Domku zgromadzeni , :D
Miłego dnia :D :D :D

Witam Wszystkich !
Paniusiu a widzisz że się myliłeś ? gdzie on tam kłótliwy zresztą jak i reszta domowników he he :)

Dopisane 13.05.2012r. o godz. 02:21:

Hegemon napisał(a): Bez przesady Panienko !
Arturowi pozwalam : )

Hegemonie odkąd pamiętam to zawsze byliśmy zgodni , dzięki. Czółko :)

Dopisane 13.05.2012r. o godz. 02:33:

Jowita napisał(a): Witam wszystkich :) Arturze :* :* :*
Zdrówka życzę :* :* :*

Jowito moje zdrówko takie sobie kiedyś było lepsze za to Mamy gorsze choć przez ostatni tydzień nastąpiła spora po prawa i mam nadzieję że nadal tak będzie bo zapalenie mięśnia to bardzo bolesna choroba i nawet wrogowi bym tego nie życzył. A jak Twoje zdrówko ? :* :* :* :*

Miłej niedzieli Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Zmoderowano 22.05.2012 godz.8:56 - powód: Cytowanie (Hegemon)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5183
magnum44
13 maja 2012r. o 9:26
Art :*

Troszkę namieszałeś ;)

Życzę Tobie i Mamie dużo zdrowia :*:*:*

Wspaniałego dnia :):)

Domownicy :*

&feature=fvst

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 maja 2012r. o 10:33
To tutej też trochę poniklujemy :D

&feature=relmfu

Drogi Prezesie , pomimo wszystko , zrobimy jeszcze podobną imprezkę , może bez udziału słynnej kapeli , ale w doborowym towarzystwie. Domownicy :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3186
#arturkedzia nieaktywny
14 maja 2012r. o 2:08
magnum44 napisał(a): Art :*Troszkę namieszałeś ;)
Życzę Tobie i Mamie dużo zdrowia :*:*:*

Witam Wszystkich !
Magnum44 nie wiem co to się porobiło ja nie miałem na to żadnego wpływu. Dzięki jest ciężko ale jakoś pchamy tą bidę do przodu. Ręka przstała Mamę boleć ale do 100% sprawności jeszcze daleko. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 14.05.2012r. o godz. 02:08:

Pannazdzieckiem napisał(a): To tutej też trochę poniklujemy :D

&feature=relmfu

Drogi Prezesie , pomimo wszystko , zrobimy jeszcze podobną imprezkę , może bez udziału słynnej kapeli , ale w doborowym towarzystwie. Domownicy :D

Paniusiu o akurat taka to za ostra fajnie się ogląda he he . My zrobimy łagodniejszą wersję ale napewno będzie extra atmosfera jak zawsze. Będą tańce, węże itd. he he tylko narazie nie wiadomo kiedy ;(

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
14 maja 2012r. o 7:08
arturkedzia napisał(a): Paniusiu o akurat taka to za ostra fajnie się ogląda he he . My zrobimy łagodniejszą wersję ale napewno będzie extra atmosfera jak zawsze. Będą tańce, węże itd. he he tylko narazie nie wiadomo kiedy

I karaoke Drogi Prezesie . Zapomniałeś dodać . Luki w pamięci , czy to już demencja starcza , jak u mnie ?:D :D :D
Miłego dnia :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5221
#Jowita nieaktywny
14 maja 2012r. o 9:55
Pannazdzieckiem napisał(a):
Luki w pamięci , czy to już demencja starcza , jak u mnie ?:D :D :D

O horerea :> Jaka demencja w Waszym wieku dzieciaczki hihi :D
Panniusia,a może nie wiesz co to oznacza ha ?? ?? Normalnie mnie obrażasz :> :P :P
Arturze :* chyba trzeba trochę Panniusię "wyprostować" :D

" Starość jest okresem, gdy kończą się obowiązki, gdy kończą się rozterki miłosne i światopoglądowe, gdy kończy się walka i można w spokoju konsumować przyzwoicie przebyte życie. I można tak jak za młodu cieszyć się wiosną, słońcem, zapachem kwitnącego bzu i muzyką, i widokiem tych, których się kocha."

- Nadzieja Drucka
:P

Miłego dnia wszystkim życzę
:*

Dopisane 14.05.2012r. o godz. 09:55:

..... zapomniałam

Naprawdę starym jest się wówczas, kiedy się to powie o sobie w towarzystwie, a nikt się nie śmieje i nie zaprzecza.
- Magdalena Samozwaniec

.....coś mnie dzisiaj jakieś takie starcze myśli naszły ... ;(
6979
E
14 maja 2012r. o 20:41
Jowitko :> :* :* na zasadzie kija i marchewki ;)
A ja znalazłam takie zdanie "Najlepszy czas w moim życiu zaczął się po 40-stce.
Człowiek jest na tyle młody, że może korzystać z życia, a na tyle dojrzały żeby nie robić tego głupio"
Arturze :* wracaj do zdrówka, Pani Irenko :* Domownicy :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
15 maja 2012r. o 2:14
Pannazdzieckiem napisał(a): I karaoke Drogi Prezesie . Zapomniałeś dodać . Luki w pamięci , czy to już demencja starcza , jak u mnie ?:D :D :D

Witam Wszystkich !
Paniusiu przyznaję się zapomniałem o karaoke ale to chyba dlatego , że ani razu nam jak do tej pory nic z tego nie wyszło.
Mam nadzieję że u Nas to jeszcze nie demencja bo to by oznaczało tylko jedno ...... koniec marzeń he he

Dopisane 15.05.2012r. o godz. 01:38:

Jowita napisał(a): O horerea :> Jaka demencja w Waszym wieku dzieciaczki hihi :D Panniusia,a może nie wiesz co to oznacza ha ?? ?? Normalnie mnie obrażasz :> :P :P
Arturze :* chyba trzeba trochę Panniusię "wyprostować" :D

" Starość jest okresem, gdy kończą się obowiązki, gdy kończą się rozterki miłosne i światopoglądowe, gdy kończy się walka i można w spokoju konsumować przyzwoicie przebyte życie. I można tak jak za młodu cieszyć się wiosną, słońcem, zapachem kwitnącego bzu i muzyką, i widokiem tych, których się kocha."

- Nadzieja Drucka
:P
zapomniałam

Naprawdę starym jest się wówczas, kiedy się to powie o sobie w towarzystwie, a nikt się nie śmieje i nie zaprzecza.
- Magdalena Samozwaniec
....coś mnie dzisiaj jakieś takie starcze myśli naszły ... ;(

Jowito nie wiem dlaczego on nas tak postarza ale masz rację naprostujemy go Ty zaczęłaś ja do kończę i E też napewno nam w tym pomoże he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Paniusiu ,,młodziku,, uważaj sobie he he

Dopisane 15.05.2012r. o godz. 02:14:

E napisał(a): A ja znalazłam takie zdanie "Najlepszy czas w moim życiu zaczął się po 40-stce. Arturze :* wracaj do zdrówka, Pani Irenko :* Domownicy :*

E znalazłaś piękne zdanie , które ja też w pełni po pieram. Mamę już ręka nie boli 5 zabiegów laserem pomogło a od wczoraj bierze zabieg ultradźwiękowy żeby odbudować uszk. tkankę mięśniową i przyśpieszyć tym samym gójenie. Powoli wraca jej sprawność ale muszę krzyczeć żeby nie przesadzała z pracami domowymi bo wiesz jaka moja Mama jest ? tylko ból minął to odrazu zaczęła szaleć ale pwstrzymamy ją z fizjoterapeutą. na ile to możliwe he he :* :* :* :* :* :* :*

Miłego dnia wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza