Pannazdzieckiem napisał(a): Jak znam Hegemona , to nie pozwoli , to wyjątkowo kłótliwy człek , Drogi Prezesie , jak zresztą Wszyscy w Domku zgromadzeni , :D
Miłego dnia :D :D :D
Hegemon napisał(a): Bez przesady Panienko !
Arturowi pozwalam : )
Jowita napisał(a): Witam wszystkich :) Arturze :* :* :*
Zdrówka życzę :* :* :*
magnum44 napisał(a): Art :*Troszkę namieszałeś ;)
Życzę Tobie i Mamie dużo zdrowia :*:*:*
Pannazdzieckiem napisał(a): To tutej też trochę poniklujemy :D
&feature=relmfu
Drogi Prezesie , pomimo wszystko , zrobimy jeszcze podobną imprezkę , może bez udziału słynnej kapeli , ale w doborowym towarzystwie. Domownicy :D
arturkedzia napisał(a): Paniusiu o akurat taka to za ostra fajnie się ogląda he he . My zrobimy łagodniejszą wersję ale napewno będzie extra atmosfera jak zawsze. Będą tańce, węże itd. he he tylko narazie nie wiadomo kiedy
Pannazdzieckiem napisał(a):
Luki w pamięci , czy to już demencja starcza , jak u mnie ?:D :D :D
Pannazdzieckiem napisał(a): I karaoke Drogi Prezesie . Zapomniałeś dodać . Luki w pamięci , czy to już demencja starcza , jak u mnie ?:D :D :D
Jowita napisał(a): O horerea :> Jaka demencja w Waszym wieku dzieciaczki hihi :D Panniusia,a może nie wiesz co to oznacza ha ?? ?? Normalnie mnie obrażasz :> :P :P
Arturze :* chyba trzeba trochę Panniusię "wyprostować" :D
" Starość jest okresem, gdy kończą się obowiązki, gdy kończą się rozterki miłosne i światopoglądowe, gdy kończy się walka i można w spokoju konsumować przyzwoicie przebyte życie. I można tak jak za młodu cieszyć się wiosną, słońcem, zapachem kwitnącego bzu i muzyką, i widokiem tych, których się kocha."
- Nadzieja Drucka
:P
zapomniałam
Naprawdę starym jest się wówczas, kiedy się to powie o sobie w towarzystwie, a nikt się nie śmieje i nie zaprzecza.
- Magdalena Samozwaniec
....coś mnie dzisiaj jakieś takie starcze myśli naszły ... ;(
E napisał(a): A ja znalazłam takie zdanie "Najlepszy czas w moim życiu zaczął się po 40-stce. Arturze :* wracaj do zdrówka, Pani Irenko :* Domownicy :*