"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Domownicy :) chciałam Wam przekazać pozdrowienia i całusy od księdza Stanisława :) :* Mimo swojego zapracowania, pamięta o nas i ma nadzieję spotkać się z nami na wakacjach :) :) Arturze :* jak zdrówko twoje i Mamy?
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Witam Wszystkich !
Bardzo dziękuję Wam za słowa wsparcia. Przepraszam że kilka dni nie było mnie na kompie ale nie chciałem męczyć Mamy z takim bólem ręki a i sam też kiepsko się czółem, nawet gorączkowałem i w ogóle spać w nocy nie mogłem ale ostatnie dwie noce już troszkę spałem, już jakby mniej się stresuję. A z Mamą to jest tak. We wtorek ból był już nie do wytrzymania. W środę chciałem zamówić wizytę domową ale lekarz kazał Mamę przywieźć. I to była dobra decyzja. Mariusz miał akurat wolne i o 10.00 w środę pojechali, lekarz Mamę zbadał i dał skierowanie na prześwietlenie i odrazu do chirurga. Z tym chirurgiem był problem. Burzył się że lek. pierwszego kontaktu nap. Mamie na skierowaniu PILNE. Zachowywał się wobec mamy jak cham ale w końcu jednak zbadał ją i wypisał tylko antybiotyk ale Mama silny lek przeciw bólowy sama sobie kupiła w aptece. Od środy dopiero tak naprawdę się leczy i od soboty jest niewielka poprawa czyli ból stał się już do wytrzymania. Już nie bierze przeciw bólowych ale ręka jest nadal bezwładna. Ja od zeszłego poniedziałku mam fizjoterapeute, który mnie ćwiczy. Ten fizjoteraputa robi też Mamie zabieg laserem , który przyśpieszy leczenie jej ręki. Po kilku takich zabiegach ma być już jej lepiej. Robimy wszystko żeby było lepiej więc jest nadzieja.
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.