Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
17 maja 2012r. o 20:49
VIP007 napisał(a): Zobacz znalazłem mały przepis na życie

VIP-o:* gdyby ludzie chociaż w połowie realizowali taki przepis na życie, uśmiechaliby się zdecydowanie częściej :) :) :)
A więc uśmiechajmy się do życia ( na pohybel problemom) wtedy życie uśmiechnie się do nas :)
Arturze :) :) :) :) :) :) :) :) :*
Domownicy :) :) :) :) :) :) :) :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3145
#hemi nieaktywny
17 maja 2012r. o 22:55
Arczi -takie tam ode mnie,wiesz typowo po mojemu czyli z oktanami:)

Co byś powiedział,jak by się u Ciebie troszke rozkopało podwórko abys miał taaaaki widok :]
Pozdro ludziska i Arczi:)[img=1337288105_21bwkh3.jpg]

Dopisane 17.05.2012r. o godz. 22:55:

[img=1337288122_jmjlnon.jpg]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
3186
#arturkedzia nieaktywny
18 maja 2012r. o 2:34
VIP007 napisał(a): Witaj Arturze Waleczny,, ...jak widać aura nas nie rozpieszcza.Myślałem ,że coś drgnie z grillem ale cóż trzeba wyczekiwać lepszej pogody . Zobacz znalazłem mały przepis na życie

Witam Wszystkich !
VIPO7 tak pogodę mamy narazie raczej barową i kawową ale po niedzieli ma być już znów ciepło , zdowia będzie więcej tak myślę, to i może coś w tym temacie pomyślimy.

Dopisane 18.05.2012r. o godz. 02:14:

E napisał(a): [A więc uśmiechajmy się do życia ( na pohybel problemom) wtedy życie uśmiechnie się do nas :)
:*

E masz słuszną racje a ja dodam uśmichajny się też do siebie i innych bo śmiech to zdrowie :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 18.05.2012r. o godz. 02:34:

hemi napisał(a):
Co byś powiedział,jak by się u Ciebie troszke rozkopało podwórko abys miał taaaaki widok :]
]
Chemi ja na to byłbym jak na lato ale znamy realia, mercem kiedyś przed wypadkiem jeździłem. Był stary ale niezawodny i b. wygodny. :) Ładne te zabytki pewnie i drogie.

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
18 maja 2012r. o 8:15
:D :D :D ale się wysiliłem :D Miłego :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
6979
E
18 maja 2012r. o 8:29
Paniusiu :* bo Ty jesteś myślicielem :D
Arturze :* Domownicy :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7612
bax
18 maja 2012r. o 20:31
arturkedzia napisał(a): ...po niedzieli ma być już znów ciepło , zdowia będzie więcej tak myślę...

Też tak myślę:* :)
Arturze,pogoda nam sprzyja na regenerowanie sił,zimno i spacery nie wskazane;)...
Potem,to już z "górki";)...
Trzymajcie się zdrowo:* :)
7632
#VIP007 nieaktywny
19 maja 2012r. o 6:57
Witaj Arturku Waleczny :* witaj E.. :* i wszyscy zrzeszeni i nie zrzeszeni :D :D widzicie co się wyprawia za oknem :] będzie grzało,chyba słonko sobie przypomniało o nas :P :P
E napisał(a): gdyby ludzie chociaż w połowie realizowali taki przepis na życie, uśmiechaliby się zdecydowanie częściej :) :) :)
A więc uśmiechajmy się do życia ( na pohybel problemom) wtedy życie uśmiechnie się do nas :
masz rację E,,,i tak 3majmy i bidzie się nie dajmy :D :D kurcze ,,coś mi to znajome :D :D
hemi napisał(a): Arczi Co byś powiedział,jak by się u Ciebie troszke rozkopało podwórko abys miał taaaaki widok :]
:D :D Hej hemi ,,kurcze widoczki to ja lubię :] ale się zastanawiam co nas ?? kręci w tej motoryzacji ,zapach benzyny się nie zmienia ,,ale są też lepsze :D :D nie tylko modele ,,,[img=1337402895_36c7uk9.jpg]

--no widzisz i można zakochać :P :P
czas na koniec podnieść temperaturkę i ciśnienie :D nie ma jak mocne dobre granie na śniadanie ,,,spadam na koncercik,a wam życzę miłego spokojnego ,domowego wekeendu,,Arturze pozdrawiam serdecznie i życzę dużo zdrówka dla domowników i wiadomo dla Ciebie :* :* :*
&feature=relmfu
!! kurcze chyba się zakochałem czy co ?? ??
3majcie się cieplutko :D :D
6979
E
19 maja 2012r. o 9:23
VIP007 napisał(a): !! kurcze chyba się zakochałem czy co ?? ??

Ale to chyba dobrze ;) "motyle w brzuchu" i takie tam :D
Serdecznie życzę takich stanów oraz oczywiście odwzajemnienia :)
Arturze :* :* Domownicy :* :*
Dawno nie było :) :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.