Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
22 czerwca 2012r. o 4:08
E napisał(a): Nie myślę, a jestem przekonana, że od takiego "nałogu" będziesz zdrowszy, bo ciągła produkcja endorfin, powoduje chęć do życia, a u Ciebie widać to "na kilometr"
Arturze :*

E dzięki że tak nap. czyli wychodzi na to ,że powiniem pogłębiać ten nałóg ? oczywiście przez wzgląd na moje zdrowie ? he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 22.06.2012r. o godz. 03:57:

De_Tourvel napisał(a): Witaj Arturze :) bardzo się cieszę, że w końcu Cię poznałam, bo z różnych źródeł i z różnych stron słyszałam zawsze jaki to wspaniały, dzielny i niezwykle sympatyczny z Ciebie człowiek :) i w końcu sama mogłam się przekonać :)

Pozdrawiam Cię serdecznie i dziękuję za zaproszenie do Domku :)
Pozdrawiam,

De_Turwel Witaj u Nas w domku :) Mi też było miło Cię poznać. Czy Ci opowiadający o mnie aby nie przesadzili ? tak sobie myślę he he. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 22.06.2012r. o godz. 04:08:

Akiwa napisał(a): Teraz to ja już wszystko rozumiem Prezesie;) :*

Akiwo to teraz wiesz czemu na party nie tylko party i nasze zapoznanie tak mnie cieszyły ? Brakuje mi tu jeszcze jednej bolecnautk. wiesz której ? co z się dzieje wiesz może ? :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7646
#Akiwa nieaktywny
22 czerwca 2012r. o 21:24
Arturze "Ta " bolecnautka jest zapracowana,ale na pewno Cię odwiedzi :*:*:*

Patrze na godzinę Twojego posta i się zastanawiam ,czy Ty już wstałeś,czy jeszcze się nie położyłeś spać :)

Życzę spokojnej nocy i słonecznego poranka:*:*:*
3186
#arturkedzia nieaktywny
23 czerwca 2012r. o 2:52
Akiwa napisał(a): Arturze "Ta " bolecnautka jest zapracowana,ale na pewno Cię odwiedzi :*:*:*

Patrze na godzinę Twojego posta i się zastanawiam ,czy Ty już wstałeś,czy jeszcze się nie położyłeś spać :)

Życzę spokojnej nocy i słonecznego poranka:*:*:*

Witam Wszystkich !
Akiwo rozumiem przekaż jej ode mnie że życzę jej przyjemnej pracy i jak najszybciej wolnego oraz kilka :* :* :* :* :* :* :*

Nie położyłem się he he. Mam inny tryb życia. Długo siedzę ostatnio na kompie ale też późno zaczynam tak o 23.00 a wiesz jak czas szybko leci tu tam się zajrzy i stąd te moje późne wpisy.

Chemi Crow życzę Wam abyście zawsze byli tak szczęśliwi jak wczoraj gdy braliście ślub. Wszystkiego najlepszego w zdrowiu
i miłości na tej nowej drodze życia Wam życzę :* :* :* :* :*

2951
#Anonim2951 nieaktywny
23 czerwca 2012r. o 9:30
Crow, Hemi ...

&feature=fvst

Czółko : )
6979
E
23 czerwca 2012r. o 9:37
To Oni ślub brali :| taki żarcik :D :D :D :*
Arturze :* Domownicy :* było pięknie, wzruszająco, uroczyście :) :) :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
23 czerwca 2012r. o 10:16
E,
z pewnych spraw się nie żartuje.

P.S.
Ewentualnie jest to odbierane jako żart w ... guście.

Pozdrawiam
3186
#arturkedzia nieaktywny
24 czerwca 2012r. o 3:53
E napisał(a): To Oni ślub brali :| taki żarcik :D :D :D :*
Arturze :* Domownicy :* było pięknie, wzruszająco, uroczyście :) :) :)

Witam Wszystkich !

E ja tak się zastanawiałem dziś czy znajdą się ich naśladowcy ? :* :* :* :*

Dopisane 24.06.2012r. o godz. 03:53:

Hegemon napisał(a): E,
z pewnych spraw się nie żartuje.

Hegemonie wszystko zależy od podejścia . Czółko :)

5640
#Nudabida nieaktywny
24 czerwca 2012r. o 16:27
Jestem -jestem :D

A bo Ty nie wiesz, że mnie to się nie kusi buziakami, tylko słodyczami:D

Wystarczy że napiszesz: "trufle" lub "czekolaaaaaaaada", to ja zaraz wyniucham i przychodzę :D

Miłej niedzieli i pozdrawiam :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.