Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2951
#Anonim2951 nieaktywny
18 czerwca 2012r. o 10:45
hemi napisał(a): ... na szczęście AIR FORCE ONE miał lepsze ladowanie :] :]

I oby tak dalej : )
Artur,
pozytywni,
czółko : )

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
19 czerwca 2012r. o 21:35
Arturze :* myślę, że trochę Cię nie ma, bo jeszcze się delektujesz... :) :) :)
Wszystko jasne :)
Domownicy :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
20 czerwca 2012r. o 4:23
E napisał(a): Arturze :* myślę, że trochę Cię nie ma, bo jeszcze się delektujesz... :) :) :)
Wszystko jasne :)

Witam Wszystkich !
Przepraszam Wszystkich że od piątku nic nie pisałem ale to nie całkiem moja wina bo..... fakt w sobotę chciałem odpocząć od kompa po bolecparty ale kolejne wieczory mojej nieobecności to już burze załatwiły. Burze były u nas i akurat wieczorami, dlatego odłączaliśmy wszystko od prądu i dlatego mnie nie było. Mam nadzieję że niespodzianka związana z moim wylądowaniem na bolecparty była dla Was dużym zaskoczeniem. Tak miało być ale powiem Wam w tajemnicy że ja sam siebie też zaskoczyłem i zastanawiam się czy to nie jest sen. Jednak to jawa, spełniło się moje jedno z dwóch największe marzenie i jestem przeszczęśliwy. Marzyłem o takim autku od kiedy jestem na wózku a to w marcu minęło już 16 lat i powiem Wam że warto mieć i wierzyć w marzenia nawet takie które wydają nam się nierealne , czasem się o nie pomodlić i proszę nagle co się stało ? Nasz Przyjaciel Stasinek gdy dowiedział się o tej sytuacji tak to spłentował :
cyt:,, Widzisz Artur Pana Boga nikt nie prześcignie w swojej hojności,, Czy można się z tym nie zgodzić ?Ja mam już dowód by w to wierzyć i życzę wszystkim żeby tej hojności też doświadczyli w każdej formie i postaci.

Droga E Widzisz jak ja to przeżywam i ciągle to robię i chyba w nałóg już wpadłem, jestem uzależniony ale co mi tam prawie każdy ma jakiś nałóg he he. Myślisz że będę od niego zdrowszy ? he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 20.06.2012r. o godz. 03:47:

E napisał(a): Zawsze Cię podejrzewałam, o jakieś niecne myśli i słowa :D :D :D :*

I to były te myśli powyżej teraz się przyznaję he he :)

Dopisane 20.06.2012r. o godz. 03:51:

Jowita napisał(a):
Masz rację Arturze ;( nie zawsze to co chcemy realizuje się tak jak chcemy, ale jestem dobrej myśli i wiem, że jeszcze się spotkamy :* :* :*

Jowito ja też jestem o tym przekonany :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 20.06.2012r. o godz. 03:59:

~IWONA969 napisał(a): Odp.......ARTURKU-.......hm?hm????-no niech pomyśle............? Szermierz w słowie do tego grozny na żywo...?...To może być ciekawe wzbogacenie-he!!he!!!!.........mimo ostrzeżenia nie wycofuje się..........co ma być to będzie.....idę na całość.....ha!...ha!!!

IWONKO969 teraz to ja się zaczynam bać ale zaryzykuję żeby dowiedzieć się co oznacza w praktyce te ostatnie trzy słowa he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 20.06.2012r. o godz. 04:11:

magnum44 napisał(a): Widziałam Was na focie - mieliście super ekipę !
Uśmiechy na buźkach oznaczają świetną zabawę i tak trzymać :)

Magnum szkoda że Cię nie było. Ekip . była super a ja dodatkowo poznałem bardzo sympatycze trzy bolecnautki Akiwę NudęBidę MYSZĘ i zaprosiłem je do naszego domku :* :* :* :* :* :*

Dopisane 20.06.2012r. o godz. 04:15:

VIP007 napisał(a): D witaj Arturze Waleczny :* cóż BolecParty mamy za sobą ,pozostają wspomnienia i fotki :] [img=1339879334_dimfmga.jpg]
[img=1339879440_f51dk7f.jpg]
klik -klik będzie duża focia :D :D

VIPO7 ale jakie super wsomnienia i foty ?

Dopisane 20.06.2012r. o godz. 04:23:

Akiwa napisał(a): Witam Arturze :) Cieszę się ,że wreszcie miałam przyjemność poznać Twoją Mamę i Ciebie:)

AKIWO mi też było Cię miło poznać ale to chyba nie koniec ? he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Hegemonie staram się. Czółko :)

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Zmoderowano 21.06.2012 godz.9:27 - powód: Cytowanie (Hegemon)
7632
#VIP007 nieaktywny
20 czerwca 2012r. o 7:28
arturkedzia napisał(a): VIPO7 ale jakie super wsomnienia i foty ?

Witaj Arturze Waleczny,,,sorry już nadrabiam zaległości :D :D, a wiec tak to leciało,,,,,zaczynamy od lądowania Air Force One
[img=1340169432_1nyfkxe.jpg]

;) [img=1340169580_fnk1o7z.jpg]

[img=1340169666_8wqxb9x.jpg]
-nawet ochrona była :D
[img=1340169800_fz0uy3o.jpg]

-torcik również... :P [img=1340169906_4goapdg.jpg]
[img=1340169942_cfhpuah.jpg]

3186
#arturkedzia nieaktywny
21 czerwca 2012r. o 2:27
E napisał(a): Witajcie Kochani :*
Arturze :* a może powinnam napisać Air Force One :D
Zrobiłeś niespodziankę, że mucha nie siada :| :| ;)
Dziękuję za wspólną zabawę i czekam na więcej :) :) :)

Witam Wszystkich !
E pisz jak chcesz cieszę się że Cię zaskoczyłem tak miało być chociaż raz mi się udało aż tak że mucha nie siada he he. Proszę i też dziękuję a to więcej będzie chyba pod koniec sierpnia :* :* :* :* :* :* :*

VIPO7 jak zwykle fotki wyszły Ci super dzięki :) a ten filmik o mercedesach ........ głowa boli jakie wypasione fury ale ja tam i tak wolę swoją windę he he :)

Dopisane 21.06.2012r. o godz. 02:22:

Akiwa napisał(a): Mam pytanie -o co chodzi,bo ja nie w temacie z Air Force One?:)
:*

Akiwo teraz to już po zdj. VIPA7 wiesz co się kryje za tą nazwą ? :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 21.06.2012r. o godz. 02:27:

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
6979
E
21 czerwca 2012r. o 16:12
arturkedzia napisał(a): ... jestem uzależniony, myślisz że będę od niego zdrowszy ?

Nie myślę, a jestem przekonana, że od takiego "nałogu" będziesz zdrowszy, bo ciągła produkcja endorfin, powoduje chęć do życia, a u Ciebie widać to "na kilometr"
Arturze :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5570
#De_Tourvel nieaktywny
21 czerwca 2012r. o 17:16
Witaj Arturze :) bardzo się cieszę, że w końcu Cię poznałam, bo z różnych źródeł i z różnych stron słyszałam zawsze jaki to wspaniały, dzielny i niezwykle sympatyczny z Ciebie człowiek :) i w końcu sama mogłam się przekonać :)

Pozdrawiam Cię serdecznie i dziękuję za zaproszenie do Domku :)
Pozdrawiam,

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
7646
#Akiwa nieaktywny
21 czerwca 2012r. o 19:47
Teraz to ja już wszystko rozumiem Prezesie;) :*

Pozdrowionka :* i miłego wieczorku

:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza