E napisał(a): Arturze :* myślę, że trochę Cię nie ma, bo jeszcze się delektujesz... :) :) :)
Wszystko jasne :)
Domownicy :*
Witam Wszystkich !
Przepraszam Wszystkich że od piątku nic nie pisałem ale to nie całkiem moja wina bo..... fakt w sobotę chciałem odpocząć od kompa po bolecparty ale kolejne wieczory mojej nieobecności to już burze załatwiły. Burze były u nas i akurat wieczorami, dlatego odłączaliśmy wszystko od prądu i dlatego mnie nie było. Mam nadzieję że niespodzianka związana z moim wylądowaniem na bolecparty była dla Was dużym zaskoczeniem. Tak miało być ale powiem Wam w tajemnicy że ja sam siebie też zaskoczyłem i zastanawiam się czy to nie jest sen. Jednak to jawa, spełniło się moje jedno z dwóch największe marzenie i jestem przeszczęśliwy. Marzyłem o takim autku od kiedy jestem na wózku a to w marcu minęło już 16 lat i powiem Wam że warto mieć i wierzyć w marzenia nawet takie które wydają nam się nierealne , czasem się o nie pomodlić i proszę nagle co się stało ? Nasz Przyjaciel Stasinek gdy dowiedział się o tej sytuacji tak to spłentował :
cyt:,, Widzisz Artur Pana Boga nikt nie prześcignie w swojej hojności,, Czy można się z tym nie zgodzić ?Ja mam już dowód by w to wierzyć i życzę wszystkim żeby tej hojności też doświadczyli w każdej formie i postaci.
Droga E Widzisz jak ja to przeżywam i ciągle to robię i chyba w nałóg już wpadłem, jestem uzależniony ale co mi tam prawie każdy ma jakiś nałóg he he. Myślisz że będę od niego zdrowszy ? he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 20.06.2012r. o godz. 03:47:
E napisał(a): Zawsze Cię podejrzewałam, o jakieś niecne myśli i słowa :D :D :D :*
I to były te myśli powyżej teraz się przyznaję he he :)
Dopisane 20.06.2012r. o godz. 03:51:
Jowita napisał(a):
Masz rację Arturze ;( nie zawsze to co chcemy realizuje się tak jak chcemy, ale jestem dobrej myśli i wiem, że jeszcze się spotkamy :* :* :*
Jowito ja też jestem o tym przekonany :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 20.06.2012r. o godz. 03:59:
~IWONA969 napisał(a): Odp.......ARTURKU-.......hm?hm????-no niech pomyśle............? Szermierz w słowie do tego grozny na żywo...?...To może być ciekawe wzbogacenie-he!!he!!!!.........mimo ostrzeżenia nie wycofuje się..........co ma być to będzie.....idę na całość.....ha!...ha!!!
IWONKO969 teraz to ja się zaczynam bać ale zaryzykuję żeby dowiedzieć się co oznacza w praktyce te ostatnie trzy słowa he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 20.06.2012r. o godz. 04:11:
magnum44 napisał(a): Widziałam Was na focie - mieliście super ekipę !
Uśmiechy na buźkach oznaczają świetną zabawę i tak trzymać :)
Magnum szkoda że Cię nie było. Ekip . była super a ja dodatkowo poznałem bardzo sympatycze trzy bolecnautki Akiwę NudęBidę MYSZĘ i zaprosiłem je do naszego domku :* :* :* :* :* :*
Dopisane 20.06.2012r. o godz. 04:15:
VIP007 napisał(a): D witaj Arturze Waleczny :* cóż BolecParty mamy za sobą ,pozostają wspomnienia i fotki :] [img=1339879334_dimfmga.jpg]
[img=1339879440_f51dk7f.jpg]
klik -klik będzie duża focia :D :D
VIPO7 ale jakie super wsomnienia i foty ?
Dopisane 20.06.2012r. o godz. 04:23:
Akiwa napisał(a): Witam Arturze :) Cieszę się ,że wreszcie miałam przyjemność poznać Twoją Mamę i Ciebie:)
AKIWO mi też było Cię miło poznać ale to chyba nie koniec ? he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Hegemonie staram się. Czółko :)
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Zmoderowano 21.06.2012 godz.9:27 - powód: Cytowanie (Hegemon)