Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
27 lipca 2012r. o 1:18
Hegemon napisał(a):
Akiwa napisał(a): I tak jak pisałeś po niedzieli już tylko słoneczko :)
Z burzami w tle : )

Czółko pozytywni : )

Witam Wszystkich !
Przewszystim to z przyczyn osobistych muszę odwołać nasze spotkanie u mnie w tą sobotę ale może to na dobre wyjdzie i w przyszłym tygodnio uda się bez przeszkód to zorganizować. Ostatnio mnie nie było na kompie bo była siostra kilka dni ale od dziś już wszystko wraca do normy a ja do swoich zajęć he he.

Hegemonie oj z tymi burzami lepiej żeby tylko deszcz padał ale fakt tak grzeje że ja ledwo daję radę i pewnie bez burzy się nie obejdzie. Teraz te burze są straszne oby tylko trąby nie było. Czółko :)

Dopisane 27.07.2012r. o godz. 01:18:

Pannazdzieckiem napisał(a):

Paniusiu kiedy możemy na skypie pogadać ? bo przez tel. nie da rady wszystkiego obgadać. :)

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2951
#Anonim2951 nieaktywny
27 lipca 2012r. o 11:27
Pannazdzieckiem napisał(a): Heguś , kiedy Ty w końcu zmienisz ten uśmiech : )

Mam awersję do emotikonek Panienko.

A póki co ...

Czółko : )

Dopisane 27.07.2012r. o godz. 11:27:

* I póki co
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
27 lipca 2012r. o 20:25
arturkedzia napisał(a):
Paniusiu kiedy możemy na skypie pogadać ?

A choćby i teraz :D

Drogi Prezesie , już uruchamiam Skypa i cierpliwie czekam , aż dołączysz :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3186
#arturkedzia nieaktywny
28 lipca 2012r. o 3:53
Pannazdzieckiem napisał(a):
arturkedzia napisał(a):
Paniusiu kiedy możemy na skypie pogadać ?

A choćby i teraz :D
Drogi Prezesie , już uruchamiam Skypa i cierpliwie czekam , aż dołączysz :)

Witam Wszystkich !
Paniusiu no to się naczekałeś wczoraj na mnie ja byłem na dworze w tym czasie ale dziś od 20.30 prz pół będę czekał na Ciebie :)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 lipca 2012r. o 10:44
To jesteśmy umówieni Drogi Prezesie . Miłego dnia :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5221
#Jowita nieaktywny
28 lipca 2012r. o 13:03
Miłego dnia domownicy :* Arturze :* :* :* Tylko czy taki upał może być miły ?? ;(
6979
E
28 lipca 2012r. o 21:02
arturkedzia napisał(a): ...muszę odwołać nasze spotkanie u mnie w tą sobotę

Arturze :*, czy ja już Ci kiedyś mówiłam, że Ty jakiś prorok jesteś :D no bo, gdzie byśmy w taką ulewę grilowali :D
Wszystko ma swoje miejsce i czas, grill będzie wtedy, kiedy być powinien ;)
Domownicy :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7632
#VIP007 nieaktywny
31 lipca 2012r. o 10:34
Witaj Arturze Waleczny,,,de fakto jak pisze E grill odwleka się w terminie .Czuje ,że poczekamy z imprezką oj długo ,długo :| :| Bax mnie irytuje szaleje ze słoiczkami na całego :D :D i siedzi godzinami w necie :D :D ,a może to wirtualne słoiczki :D :D jak one to robią Arturze? :D :D pozdrawiam 3maj się cieplutko i zdrowiutko,pozdrawiam Domowników :* :*

Dopisane 31.07.2012r. o godz. 10:34:

&feature=related
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo