Jowita napisał(a):
Niestety , aż taką poetką to nie jestem ;( ..i wena twórcza się na mnie obraziła i gdzieś poszła hen..Ostatnim moim tworem był opis mojego ogrodu u rokyego;
.....horera, wszystkich wystraszyłam ;( Czy to nie jest pech Arturze ?? :* :* :*
Witam Wszystkich !
Trochę Was tu zaniedbałem ale już odrabiam straty :) Wczoraj miałem bardzo miłych gości. Poznałem Janka z Białorusi, który studiuje u nas w Polsce. Pogadaliśmy sobie na wiele tematów.
Janku witam Cię w naszym domku :) Cieszę się że mogliśmy się poznać. :)
Jowito nie bądź taka skromna już trochę Cię znam i wiem że do pisania masz talent. Wena wróci a teks o ogrodzie jest bardzo super z ogromną wyobraźnią napisany. Nie myślałaś zebraniu tych opowiadań w całość i o nap. książki ? :* :* :* :* :* :*
Dopisane 18.07.2012r. o godz. 03:15:
Hegemon napisał(a): Jowita napisał(a): No .....horera, wszystkich wystraszyłam ; ...
Bez przesady proszę !
Czółko Arturowi i wszystkim pozytywnym : )
Hegemonie masz rację tu nikt się nie boi tylko czasu zwyczajnie nie ma czasu tu zajrzeć. Czółko :)
Dopisane 18.07.2012r. o godz. 03:21:
E napisał(a): Arturze:* patrzę na te prognozy pogody i najbliższy weekend, też jest pod znakiem zapytania :)
Domownicy :*
E no właśnie coś cienko też to widzę ale może jeszcze coś się zmieni. W czwartek podejmiemy decyzję. Co Ty na to ? :* :* :*
Dopisane 18.07.2012r. o godz. 03:29:
VIP007 napisał(a): Witaj Arturze Waleczny :* de fakto pogoda nas nie rozpieszcza -wolę cieplutkie klimaciki :D :D co do fotek zdradzę wam tajemnicę ,że zostały one wykonane za Nysą :] ,a
VIPO7 coś wygląda że pogoda może zepsuć nam grillowe plany.
Tak myślałem że te fotki to za miedzą zrobiłeś. Ogl. to ZOO. Fajnie tam zwierzęta mają. Ty już pracujesz ?
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*