Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA ZEGARMISTRZOSTWO zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
31 lipca 2012r. o 11:27
VIP-o:* nie troskaj się :| :D co się odwlecze...ja cały czas jestem optymistką i mam nadzieję, że jednak przyjdzie taki moment, że to spotkanie stanie się faktem ;)
Arturze:* Domownicy:*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
1 sierpnia 2012r. o 3:34
Zaspałem
7646
#Akiwa nieaktywny
1 sierpnia 2012r. o 22:05
....miłych snów Arturze :) :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
2 sierpnia 2012r. o 3:33
Jowita napisał(a): Tylko czy taki upał może być miły ?? ;(

Witam Wszystkich !
Już dziś nie śpię ale spać znów mi się chce hhhhhe h. Idą upały i znów wekend ma być burzowy więc nasze spotkanie niestety myślę że przekładamy aż w końcu będzie pogoda.

Jowito tak do + 25 jak dla mnie to upał jest miły ale powyżej to nie wiem jak Ty ale ja źle a jeszcze do tego u nas jest plaga komarów. Gryzą i nic ich nie odstrasza masakra u was też są ? :* :* :* :*

Dopisane 02.08.2012r. o godz. 03:03:

E napisał(a): [Arturze :*, czy ja już Ci kiedyś mówiłam, że Ty jakiś prorok jesteś :D no bo, gdzie byśmy w taką ulewę grilowali :D
Wszystko ma swoje miejsce i czas, grill będzie wtedy, kiedy być powinien ;)
Domownicy :*

E znów ze mnie prorok he he, ogl. pogodę ? od piątku burze. Grill nam się odwleka ale masz rację że będzie wtedy kiedy być powinien i Stasinek może do nas akurat dołączy jak będzie miał czas :* :*

Dopisane 02.08.2012r. o godz. 03:05:

Akiwa napisał(a): ....miłych snów Arturze :) :*

Akiwo dzięki będzie na jutro he he :* :* :* :* :*

Dopisane 02.08.2012r. o godz. 03:19:

VIP007 napisał(a): .Czuje ,że poczekamy z imprezką oj długo ,długo :| :| Bax mnie irytuje szaleje ze słoiczkami na całego :D :D i siedzi godzinami w necie :D :D ,a może to wirtualne słoiczki :D :D jak one to robią Arturze? :D

VIPO7 no teraz jest nas dwóch proroków he he ale to nic poczekamy no nie ? a Baxiu daję radę bo jest obrotna :)

Dopisane 02.08.2012r. o godz. 03:33:

E napisał(a): VIP-o:* nie troskaj się :| :D co się odwlecze...ja cały czas jestem optymistką i mam nadzieję, że jednak przyjdzie taki moment, że to spotkanie stanie się faktem ;)
Arturze:* Domownicy:*

E przyjdzie przyjdzie może w końcu uda się nam się spotkać My przecie ż jesteśmy cierpliwi no nie ? :* :* :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę a te :* :* :* :* :* :* :*
6979
E
2 sierpnia 2012r. o 8:10
arturkedzia napisał(a): ...do + 25 jak dla mnie to upał jest miły

Arturze :*podobnie jest ze mną, nie lubię zbyt wysokich temperatur.
Tak jak mówisz, poczekamy spokojnie i z cierpliwością :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4067
#zraniona nieaktywny
2 sierpnia 2012r. o 10:42
Witam wszytskich tu obecnych i nie obecnych :D pogoda do kitu ;( az boje sie jutra bo ja tez nie znosze upalow ;( Zycze wszystkim milego dnia ..Arturze .. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
7612
bax
2 sierpnia 2012r. o 22:59
Hej :* ja tam wręcz przeciwnie,uwielbiam upały :)
Oj marudy :> zimą Wam zimno :| latem za gorąco :> :D ...
Nie marudzę,aaaleee :(...słoiki na zimę mam...uuuufff :) :D

Dopisane 02.08.2012r. o godz. 22:59:

arturkedzia napisał(a):
VIP007 napisał(a): .Czuje ,że poczekamy z imprezką oj długo ,długo :| :| Bax mnie irytuje szaleje ze słoiczkami na całego :D :D i siedzi godzinami w necie :D :D ,a może to wirtualne słoiczki :D :D jak one to robią Arturze? :D

VIPO7 no teraz jest nas dwóch proroków he he ale to nic poczekamy no nie ? a Baxiu daję radę bo jest obrotna :) Dopisane 02.08.2012r. o godz. 03:33:
E napisał(a): VIP-o:* nie troskaj się :| :D ...

:| ...Ojjj "faceci" :| :D ...
:D
Witam Cię Artur::*:* :* :)
Tak, tzn.," ...wyrabiam się..." :) :D...latam,biegam i jak to "baba"-wszystko na czas :D :P ...
Wkrótce sałatki spakujemy w słoiki :)...
A,pogoda,burze nam nie straszne :) ..."Proroki" :D
;)
Siedzi baca na gałęzi i piłuje ją od strony drzewa.
Idzie turysta i mówi:
- Baco nie piłujcie bo spadniecie!
- Panocku, panocku spokojnie nie spadniemy.
Turysta poszedł dalej. Nagle ŁUP baca spadł.
Podnosi się cały obolały i mówi.
- Cholera prorok jakiś czy co?!
;)...
Pozdrawiam Was:* :)

3186
#arturkedzia nieaktywny
4 sierpnia 2012r. o 4:05
E napisał(a):
arturkedzia napisał(a): ...do + 25 jak dla mnie to upał jest miły

Arturze :*podobnie jest ze mną, nie lubię zbyt wysokich temperatur.
Tak jak mówisz, poczekamy spokojnie i z cierpliwością :)

Witam Wszystkich !
No ciekawe czy dziś będzie padać bo mają być opady i burze.

E my jesteśmy cierpliwi więc nie ma problemu :* :* :* :* :*

Dopisane 04.08.2012r. o godz. 03:57:

zraniona napisał(a): Witam wszytskich tu obecnych i nie obecnych :D pogoda do kitu ;( az boje sie jutra bo ja tez nie znosze upalow ;( :*

Ranna ma padać więc grzać tak nie powinno, pozdrów Daniela :* :* :*

Dopisane 04.08.2012r. o godz. 04:05:

bax napisał(a): Hej :* ja tam wręcz przeciwnie,uwielbiam upały :)
Oj marudy :> zimą Wam zimno :| latem za gorąco :> :D ...
Nie marudzę,aaaleee :(...słoiki na zimę mam...uuuufff :) :D

Baxiu ja też lubię ciepło ale co za dużo to nie zdrowo ale zimna to nie lubię brrrrrrrrrrrrrrrr. Ty to już na zimę masz porobione ale jesteś szybka :) :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Nowe domy!