Jowita napisał(a): Tylko czy taki upał może być miły ?? ;(
Witam Wszystkich !
Już dziś nie śpię ale spać znów mi się chce hhhhhe h. Idą upały i znów wekend ma być burzowy więc nasze spotkanie niestety myślę że przekładamy aż w końcu będzie pogoda.
Jowito tak do + 25 jak dla mnie to upał jest miły ale powyżej to nie wiem jak Ty ale ja źle a jeszcze do tego u nas jest plaga komarów. Gryzą i nic ich nie odstrasza masakra u was też są ? :* :* :* :*
Dopisane 02.08.2012r. o godz. 03:03:
E napisał(a): [Arturze :*, czy ja już Ci kiedyś mówiłam, że Ty jakiś prorok jesteś :D no bo, gdzie byśmy w taką ulewę grilowali :D
Wszystko ma swoje miejsce i czas, grill będzie wtedy, kiedy być powinien ;)
Domownicy :*
E znów ze mnie prorok he he, ogl. pogodę ? od piątku burze. Grill nam się odwleka ale masz rację że będzie wtedy kiedy być powinien i Stasinek może do nas akurat dołączy jak będzie miał czas :* :*
Dopisane 02.08.2012r. o godz. 03:05:
Akiwa napisał(a): ....miłych snów Arturze :) :*
Akiwo dzięki będzie na jutro he he :* :* :* :* :*
Dopisane 02.08.2012r. o godz. 03:19:
VIP007 napisał(a): .Czuje ,że poczekamy z imprezką oj długo ,długo :| :| Bax mnie irytuje szaleje ze słoiczkami na całego :D :D i siedzi godzinami w necie :D :D ,a może to wirtualne słoiczki :D :D jak one to robią Arturze? :D
VIPO7 no teraz jest nas dwóch proroków he he ale to nic poczekamy no nie ? a Baxiu daję radę bo jest obrotna :)
Dopisane 02.08.2012r. o godz. 03:33:
E napisał(a): VIP-o:* nie troskaj się :| :D co się odwlecze...ja cały czas jestem optymistką i mam nadzieję, że jednak przyjdzie taki moment, że to spotkanie stanie się faktem ;)
Arturze:* Domownicy:*
E przyjdzie przyjdzie może w końcu uda się nam się spotkać My przecie ż jesteśmy cierpliwi no nie ? :* :* :* :* :* :* :*
Miłego dnia Wszystkim życzę a te :* :* :* :* :* :* :*