Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5221
#Jowita nieaktywny
18 sierpnia 2012r. o 22:19
Arturze :* :* :* :* :*

Dopisane 18.08.2012r. o godz. 22:19:

&feature=related

dobrej nocy :* :* :*

Dopisane 18.08.2012r. o godz. 22:19:

&feature=related

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
19 sierpnia 2012r. o 2:08
Hegemon napisał(a): Jak zawsze Artur : )

Czółko pozytywni : )

Witam Wszystkich !

Hegemonie wczasowaliście się z żonką chyba że dawno do Nas nie zaglądałeś ? zresztą jak widzisz tu u nas też atmosfera jest wakacyjna widać po ilości wpisów. Czółko :)

Dopisane 19.08.2012r. o godz. 02:08:

Jowita napisał(a): Arturze :* :* :* :* :* Dopisane 18.08.2012r. o godz. 22:19:
&feature=related

Jowito Ty to pewnie z wnuczkami szalałaś ? one tu były czy Ty u nich ?
bo też dawno Cię tu nie było. Zmęczyły Cię ? :* :* :* :* :* Ładny ten utworek.

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :*
2951
#Anonim2951 nieaktywny
20 sierpnia 2012r. o 8:59
Artur,
postaram się nadrobić zaległości : )

P.S.
3186
#arturkedzia nieaktywny
21 sierpnia 2012r. o 3:36
Hegemon napisał(a): Artur,
postaram się nadrobić zaległości : )
P.S.

Witam Wszystkich !
Hegemonie spoko mamy mnóstwo czasu nic nie musisz nadrabiać niech wszystko idzie swoim naturalnym tempem. Czółko :)
5221
#Jowita nieaktywny
21 sierpnia 2012r. o 11:43
Witam w ten upalny i duszny dzionek :*
Arturze dzieciaczki były u mnie 2 tygodnie.Wyjechali w sobotę.Było super :D Trochę mnie umęczyły, ale nie narzekam.Jak zwykle już za nimi tęsknię ;( Teraz w grudniu ja pojadę do Nich :D Już się cieszę tylko jak zwykle przeraża mnie dłuuuuuugaaaaa droga.
Miłego dnia wszystkim życzę :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
24 sierpnia 2012r. o 3:16
Jowita napisał(a): Witam w ten upalny i duszny dzionek :*
Arturze dzieciaczki były u mnie 2 tygodnie.Wyjechali w sobotę.Było super :D Trochę mnie umęczyły, ale nie narzekam.Jak zwykle już za nimi tęsknię ;( Teraz w grudniu ja pojadę do Nich :D Już się cieszę tylko jak zwykle przeraża mnie dłuuuuuugaaaaa droga.
Miłego dnia wszystkim życzę :*

Witam Wszystkich !
Z wtorku na środę i całą środę miałem problemy żołądkowe woreczkowe , gorączkę ale dwa dni diety (posna kartofla + kefirek) sprawiły że znów wracam do formy. Temperatura spadła na dworze i mi też . Ten tydzień już jest stracony ale następny to sprawa otwarta ale jeszcze nie wiadoma.

E możliwe że Twoje słowa się sprawdzą że co się odwlecze to nie uciecze.

Jowito no to było u Ciebie trochę pozytywnego zamieszania ale puki się da to trzeba korzystać z takich chwil bo są bezcenne. Do grudnia nie tak daleko czas płynie szybko zanim się obejrzysz to już będziesz w drodze do swoich kochanych ,,męczycieli,,. W grudniu to oni chyba za Tobą bardziej tęsknią jak Ty za nimi wiesz dlaczego ? he he :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
2951
#Anonim2951 nieaktywny
24 sierpnia 2012r. o 9:10
Dziękuję : )

I miło "widzieć" Cię w pełni formy : )

6979
E
24 sierpnia 2012r. o 10:05
Arturze:* ja dostanę rozdwojenia jaźni, jak będę tak z Tobą rozmawiała w dwóch tematach :| :D :D
Witajcie Domownicy :* :* [img=1345795542_hoa9tzd.jpg]

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza