Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
9 sierpnia 2012r. o 12:31
arturkedzia napisał(a): ... więc co robimy ?

Arturze :*pytasz, co ja na to :|...a ja...

:D
A tak poważniej, to zależy właśnie od tego, ile osób jest dyspozycyjnych? Ja jestem za :)
Domownicy :* dajcie znać, co Wy na to ;)

Dopisane 09.08.2012r. o godz. 12:31:

Arturze:) po rozmowie z Tobą, już jest wszystko jasne. Czekamy na taki czas, który będzie"strzałem w 10", czyli wtedy, gdy będziemy na miejscu, w większym gronie :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
12 sierpnia 2012r. o 1:08
E napisał(a): [i>:Arturze:) po rozmowie z Tobą, już jest wszystko jasne. Czekamy na taki czas, który będzie"strzałem w 10", czyli wtedy, gdy będziemy na miejscu, w większym gronie :)

Witam Wszystkich !
E i dobrze że tak postanowiliśmy bo wczoraj u mnie padało a teraz to czekamy na ten strzał w dziesiątkę w końcu musi kiedyś nastąpić no nie ? :* :* :* :* :* :*
6979
E
16 sierpnia 2012r. o 20:33
arturkedzia napisał(a): ...teraz to czekamy na ten strzał w dziesiątkę w końcu musi kiedyś nastąpić no nie ? :* :* :* :* :* :*

Pewnie, że tak :)
Choć szczerze mówiąc, te dni "przelatują przez palce" i za chwilę wrzesień będziemy mieli. Ale jeśli nawet, to liczę na "polską, złotą" jesień:)
Arturze :* :*
Domownicy :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7612
bax
16 sierpnia 2012r. o 23:51
W ten weekend upały zapowiadają,no się okaże :| ...lato nas nie rozpieszcza ...
No,niech w końcu pogoda dopisze !! --tak se na słoneczko pokrzyczę ;)
&feature=related
;)
Artur:* w końcu musi byc u Was spotkanie:) ...a,może wyruszycie na Święto Ceramiki? :)
Pozdrawiam :* :)

Dopisane 16.08.2012r. o godz. 23:34:

http://www.bolec.info/index.php?op=informacje&news=7700
:)

Dopisane 16.08.2012r. o godz. 23:51:

Iiii jeszcze tu ? :)...
http://www.bolec.info/index.php?op=forum&forum=9&act=showtopic&topic=69958

Dobranoc . :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
17 sierpnia 2012r. o 4:55
E napisał(a): [Pewnie, że tak :)
Choć szczerze mówiąc, te dni "przelatują przez palce" i za chwilę wrzesień będziemy mieli. Ale jeśli nawet, to liczę na "polską, złotą" jesień:)
Arturze :* :*
Domownicy :* :*

E jesień pewnie będzie piękna ale myślę że my spotkamy się wcześniej choć obiecywał nie będę bo wiemy jak było do tej pory :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 17.08.2012r. o godz. 04:55:

bax napisał(a): W ten weekend upały zapowiadają,no się okaże :| ...lato nas nie rozpieszcza ...
No,niech w końcu pogoda dopisze !! --tak se na słoneczko pokrzyczę ;)
;)
Artur:* w końcu musi byc u Was spotkanie:) ...a,może wyruszycie na Święto Ceramiki? :)
Pozdrawiam :* :)

Baxiu spotkanie tak ceramika z wiadomych przyczyn raczej nie. W ten wekend chyba się poopalasz :* :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
5239
#Nieska69 nieaktywny
17 sierpnia 2012r. o 12:53
Hej Arturo :) Kiedy jakiegoś kielicha pijemy?? Buziaczki i miłego dnia(chociaż szaro,zimno i wrednie za oknem) :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
18 sierpnia 2012r. o 3:46
Nieska69 napisał(a): Hej Arturo :) Kiedy jakiegoś kielicha pijemy?? Buziaczki i miłego dnia(chociaż szaro,zimno i wrednie za oknem) :*

Witam Wszystkich !
Nieska69 no nie wiem kiedy a przedewszystkim gdzie ? To gdzie Ty jesteś że u Ciebie pogoda kiepska a u nas dziś i w kolejne dni ma być upał. :* :* :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :*
2951
#Anonim2951 nieaktywny
18 sierpnia 2012r. o 7:48
arturkedzia napisał(a): ... jesień pewnie będzie piękna ...

Jak zawsze Artur : )

Czółko pozytywni : )
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMAMrowka zaprasza