Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~Panna na tyldzie niezalogowany
24 października 2012r. o 0:04
No to jesteśmy umówieni , co Ty na to Prezesie :)... Kochanie :* ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
24 października 2012r. o 6:37
No i weź tu człowieku, idź spać wcześniej, to zaraz spiskują za twoimi plecami :| :D
Jasne, że jestem na tak, szczegóły dogadamy:)
Miłego, Arturze :* Domownicy :*
&feature=related

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
25 października 2012r. o 4:13
E napisał(a): No i weź tu człowieku, idź spać wcześniej, to zaraz spiskują za twoimi plecami :| :D
Jasne, że jestem na tak, szczegóły dogadamy:)

Witam Wszystkich !
E sama wiesz że tu jest tylko jeden specjalista od teori spiskowych he he. Wnioski mam podobne do Twoich ale podsumowanie mam takie same, więc napewno się jakoś dogadamy :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 25.10.2012r. o godz. 04:08:

Pannazdzieckiem napisał(a):
No właśnie !!! To jak , niedziela ? My z Artuchem obrabiać będziemy innym tyły , a moja Ukochana donosić będzie ciągle nowy zestaw win , z Twoją pomocą Przyjaciółko :* A jak Prezes będzie w dobrym humorze , to może też dostaniecie po kielichu. :D Dobranoc Przyjaciele :)

Paniusiu teorię mamy opracowaną teraz żeby udało się ją wprowadzić w życie bo jak wiemy czasem ciężko to zgrać.

Dopisane 25.10.2012r. o godz. 04:13:

magnum44 napisał(a): [ Jak zwykle! Ten tydzień, szczególnie pracowity zakończę w sobotę, a niedziela... no właśnie! Pogody ducha w niepogodę!

Magnum44 dobrze że niedzielę masz wolną ja już się cieszę a Ty ? :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
6979
E
25 października 2012r. o 6:24
No i wszystko jasne:)
W sobotę wieczorkiem, potwierdzimy nasze "niecne":| plany i ...tylko skąd ja tego wina nabiorę :D
Arturze :*
Domownicy :*
&feature=related

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5221
#Jowita nieaktywny
25 października 2012r. o 7:52
Witam :* Arturze :* :* :*
Piękny dzisiaj dzionek :) Cieplutko było już jak rano"śmigałam" do pracy :D Oby jak najdłużej trwała ta nasza piękna jesień :D

Miłego dnia wszystkim życzę :*
~... niezalogowany
25 października 2012r. o 9:53
Arturze, pozdrawiam bardzo ciepło i przepraszam, że milczę ..
6979
E
25 października 2012r. o 21:27
Tyldo :) chyba masz własne powody, że milczysz, może kiedyś :)
Dobrej nocy Domownicy :*

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 października 2012r. o 21:47
E napisał(a): Tyldo :) chyba masz własne powody, że milczysz, może kiedyś :)

E tam , tęskni , to normalne :) Tyldo , no wracaj już , bez Ciebie jakoś tak smutno , Domowniczko :* :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza