Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
29 października 2012r. o 21:26
Tradycyjnie zabrakło czasu , aby innym obrobić tyły , nieprawdaż Prezesie :D
Nie wiem czy zwróciłaś uwagę Pistoleciku ale ... podwójnie lepiej trzyma , jak mawia Ukochana :)

i na dobitkę

&feature=relmfu

Miłego wieczoru Prezesie :D Domownicy :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5183
magnum44
29 października 2012r. o 21:58
Panniusiu, piękne, piękne, piękne! :):)
Od pierwszego wejrzenia wiedziałam, że z Ciebie SuperMan!:*

Aż mnie ciary dopadły po wysluchaniu! :)
Chciałabym jeszcze coś napisać, ale się powstrzymam do... następnego!

Mrrr...

:* :*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
3186
#arturkedzia nieaktywny
30 października 2012r. o 4:05
Jowita napisał(a): Witaj Arturze :* :* :* Kłamię jest źle i lepiej nie będzie :* Wręcz odwrotnie - jest ciągle gorzej :*

Witam Wszystkich !
Jowito czasem mi też tak się wydaje ale zaraz potem myślę o czymś miłym i odrazu po prawia mi się samopoczucie. Problemów nie zmienimy ale siłą myśli możemy je oddalić od siebie. Co powiesz na jedną z moich metod na złe samopoczucie ? :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 30.10.2012r. o godz. 03:48:

E napisał(a): Arturze :* bardzo dziękuję za gościnność :)
Tradycyjnie przemiły wieczór, spędzony w doborowym Towarzystwie :* I gdyby nie te ...grzyby, wszystko byłoby super :| :D

E bardzo proszę jeśli zdrowie jest ok to zawsze jestem chętny do takich miłych spontanów. a grzyby to tylko szczegół liczy się przecież całokształt prawda ? :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 30.10.2012r. o godz. 03:55:

magnum44 napisał(a): Art:*:*:*:*:*:*

Było super!

A grzyby... ;(
Już będę pamiętała!
Dziekuję:*:*

Buziole dla pani Irenki:*:* i pana Józefa:*:*

A głowa... nic, a nic mnie nie bolała!
To z pewnością dzięki pysznej sałatce! :):)

Magnum44 Wszystko przekazałem i cieszę się że mamy sałatka ma takie możliwości. Teraz wiem dlaczego mnie też głowa nie boli he he :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 30.10.2012r. o godz. 04:05:

Pannazdzieckiem napisał(a): Tradycyjnie zabrakło czasu , aby innym obrobić tyły , nieprawdaż Prezesie :D

Paniusiu dobrze że nap. jak było naprawdę. Na głupoty szkoda czasu.

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
5221
#Jowita nieaktywny
30 października 2012r. o 8:03
Witam :* :* :* Arturze :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Poradziłam sobie :* jak zwykle hihi Bananek już z powrotem zamieszkał na mojej gębusi :D
"Dla przeszłości nie można zrobić nic, dla teraźniejszości prawie nic, ale dla przyszłości wszystko." I tego się mam zamiar trzymać :D
6979
E
30 października 2012r. o 15:21
Jowita napisał(a): Poradziłam sobie :* jak zwykle hihi Bananek już z powrotem zamieszkał na mojej gębusi :D

Dzielna Dziewczynka :) :*
Domownicy:*
&feature=related

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
1 listopada 2012r. o 2:51
Jowita napisał(a): Poradziłam sobie :* jak zwykle hihi Bananek już z powrotem zamieszkał na mojej gębusi :D
"Dla przeszłości nie można zrobić nic, dla teraźniejszości prawie nic, ale dla przyszłości wszystko." I tego się mam zamiar trzymać :D

Witam Wszystkich !
Od kilku dni nie byłem na dworze przez złą pogodę, dziś już byłem było fajnie ale jakby mroźno. Po powrocie coś nie mogłem się rozgrzać. Jakoś ciągle mi zimno. Mam złe przeczucia z tym związane ale narazie nie będę krakał bo jeszcze coś sobie wykracze he he

Jowito cieszę że rozwiałaś moje obawy. Warto żyć dla teraźniejszości i przyszłości.Ładnie to napisałaś i tego się trzymajmy. Zdrówka Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 01.11.2012r. o godz. 02:51:

E napisał(a):
Jowita napisał(a): Poradziłam sobie :* D

Dzielna Dziewczynka :) :*

E Jowita kolejny raz pokazała że ma siłę a my tym samym mamy też powody do radości :* :* :* :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*
7646
#Akiwa nieaktywny
3 listopada 2012r. o 16:46
Hej Arturze ,wpadłam na chwilkę życzyć zdrówka ,bo ja właśnie walczę z grypą :|
Pozdrowionka:) :* :*:*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 listopada 2012r. o 23:33
Akiwa napisał(a): Hej Arturze ,wpadłam na chwilkę życzyć zdrówka ,bo ja właśnie walczę z grypą :|
Pozdrowionka:) :* :*:*

Dobrze , że wróciłaś ... kwiaty w wazonie :* Jak sądzisz Przyjacielu , kolegę BPM , możemy przyjąć do towarzycha ? .... porady proszę , bo wciąż nie wiem , jak ma na imię .... skubaniec :D Dobranoc :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza