Jowita napisał(a):
Wierzę w to, że los da mi szansę
Złapać oddech by podejść z dystansem
Znaleźć cień a w nim miejsce własne
Poukładać resztę dni zanim zgasnę
Więc przyjdzie kiedyś taki moment, ja w to wierzę
Podejmę decyzję, których nie podjąłem wcześniej nigdy
Moje sprawy wszystko się jakoś ułoży
Jowitko :* to o mniE:)
Arturze:*
Domownicy:*
&feature=related
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
#arturkedzia nieaktywny 23 listopada 2012r. o 3:52
Akiwa napisał(a): Witaj Arturze:) :*:*:*
Rzeczywiście krążą różne choròbska:/ ale nie daj sie złapać wirusowi:)
Dużo zdrówka i milej niedzieli :*:*:*
Witam Wszystkich !
Wracam w końcu. Dużą większość prac ,,biurowych już zrobiłem .Przede mną są kolejne. Powiem Wam że jeszcze zadnego roku tak nie było. Z roku na rok osoby niepełnosprawne mają coraz trudniej z uzyskaniem dofinansowania głównie przez coraz więcej formalności. Ten rok jest najgorszy w porównaniu z po przednimi latami. Ja sobie poradzę ale ci nowi będą na pewno często się zniechęcać albo nawet rezygnować przez te biurokratyczne kłody.
Akiwo krążą i mnie też coś dopadło . Niestety czuję się gorzej wczoraj nad ranem mocno zagorączkował gdy to piszę to czuję że gorączka wraca bo mam takie zimne dreszcze. Nie wiem co będzie dalej bo już pięć dni brałem tabletki i muszę je przerwać ale jestem dobrej myśli. Gadałem i trochę sobie sam jestem winny , wygadałem sobie chorobę he he :)
Hegemonie ostatnio bardzo mało śpię ale w moim przpadku to i tak nie jest źle jak na dobę złapię 2 godz. snu. Czółko :)
Dopisane 23.11.2012r. o godz. 03:41:
magnum44 napisał(a):
Jeszcze "coś dla oka" ;)
Art, buziaczki dla Rodziców:*:*
Magnum44 muszę uważać żebym sobie oka nie zwichną he he
Buziaki przekazane i odwzajemnione :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 23.11.2012r. o godz. 03:52:
E napisał(a): Arturze :* dzień za dniem ucieka w takim tempie, że trudno okiełzać czas. Dlatego trzeba chwytać chwile, te jedyne, niepowtarzalne(prawda
E tak cieszmy się sobą póki możemy. Nie wim co to jest ale mi w tym roku ciągle brakuje czasu. Czyżby to była starość ? he he Jak myślisz ? :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
E napisał(a): Czyżby to była starość ? he he Jak myślisz ?
Arturze:* tak zastanawiałam sks, cz niE sks :D :D :D
Domownicy :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 23 listopada 2012r. o 7:31
arturkedzia napisał(a): ... Powiem Wam że jeszcze zadnego roku tak nie było. Z roku na rok osoby niepełnosprawne mają coraz trudniej z uzyskaniem dofinansowania głównie przez coraz więcej formalności. Ten rok jest najgorszy w porównaniu z po przednimi latami. Ja sobie poradzę ale ci nowi będą na pewno często się zniechęcać albo nawet rezygnować przez te biurokratyczne kłody.
Jest na to pewna teoria spiskowa , ale nie będę przynudzał :)
Prezesie , a może by tak , według pomysłu Vipa , jaką fundację założyć ? Wiesz , głupio dzisiaj chodzić bez własnego biznesu :D
&feature=related
Domownicy :D Miłego dnia :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
#arturkedzia nieaktywny 24 listopada 2012r. o 3:55
E napisał(a): [Arturze:* tak zastanawiałam sks, cz niE sks :D :D :D
Domownicy :*
Witam Wszystkich !
E też tak myślę a najgorsze niewiele można tym zrobić prawda ? :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 24.11.2012r. o godz. 03:51:
Pannazdzieckiem napisał(a): [
Jest na to pewna teoria spiskowa , ale nie będę przynudzał :)
Prezesie , a może by tak , według pomysłu Vipa , jaką fundację założyć ? Wiesz , głupio dzisiaj chodzić bez własnego biznesu :D
)
Paniusiu nie przytaczaj he he. Co do pomysłu VIPA7 już się wypowiadałem u Adama. Pomaganie ludzio zawsze jest dobre tylko trzeba siły na zamiary. Zamiary mógłbym mieć ale niestety mi czasem brakuji już sił. Ciężko mi o tym pisać ale tak jest. Robię co mogę i max ile w tym stanie się da ale chętnie po kibicuję gdyby kto chciał podjąć taką szlachetną inicjatywę :)
Dopisane 24.11.2012r. o godz. 03:55:
magnum44 napisał(a): [
Art:*:*:*:* :* :*
Coś mi się wydaje, że wszyscy ostatnio tak mają.
Niedługo trzeba będzie "szybciej spać żeby się wyspać"! :|
Domownicy:*:*
Magnum44 pociesza mnie fakt że nie tylko ja mam taki kłopot :) :* :* :* :* :* :* :* :*
#Pannazdzieckiem nieaktywny 24 listopada 2012r. o 6:16
arturkedzia napisał(a): Robię co mogę i max ile w tym stanie się da ale chętnie po kibicuję gdyby kto chciał podjąć taką szlachetną inicjatywę :)
No tak , ale osobiście nie znam nikogo , kto miałby więcej doświadczenia niż Ty Prezesie :* A masz , co Ci będę żałował. Miłego dnia :) Domownicy :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
#arturkedzia nieaktywny 26 listopada 2012r. o 2:12
Pannazdzieckiem napisał(a): [No tak , ale osobiście nie znam nikogo , kto miałby więcej doświadczenia niż Ty Prezesie :* A masz , co Ci będę żałował. Miłego dnia :) Domownicy :)
Witam Wszystkich !
Wyszło szydło z worka. Niestety chyba złapałem jelitówkę. Od kilku dni mnie męczy gorączka. Wczoraj wziąłem stosowne leki i czekam na po prawę.
Paniusiu wiedzą się dzielę cały czas nie odmawiam jeśli ktoś się do mnie zwróci a prowadzić taką fundację to jednak zgodzisz się ze mną że to wymaga więcej zdrowia niż ja go mam ?. :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.