Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5183
magnum44
1 listopada 2015r. o 12:27
:)

„Pokój Wam wieczny w cichej krainie,
Gdzie ból nie sięga, gdzie łza nie płynie,
Gdzie słyszysz Boga głos serdeczny,
Pokój Wam wieczny”

„Dzień Zaduszny
Takie ciche, ciche święto,
rozjarzone świeczkami
dzień, w którym serce pozdrawia,
pamięta,
tych co rozstali się z nami.
święto rozsnute mgliście
nad jesiennym, zadumanym światem,
gdy żywi zmarłym dobrą myśl wyślą,
zmiotą z grobu zeschłe liście,
położą kwiatek.”

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
2 listopada 2015r. o 5:34
Dzień dobry:)
"Wspomnij mnie, choćby w ciszy i potajemnie, nie pozwól mi odejść"

[img=1446438715_tqzeth1.jpg]

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5221
#Jowita nieaktywny
12 grudnia 2015r. o 22:25
Nigdy z mojego serca nie odszedłeś,choć pozwoliłam Ci odejść.....
6979
E
24 grudnia 2015r. o 6:45
[img=1370606190_klmd4qv.jpg]
[img=1427741016_ijf94ks.jpg]

Domownicy, życzę Wam wszelkiego błogosławieństwa, z okazji Świąt Bożego Narodzenia :*

Dopisane 24.12.2015r. o godz. 06:45:

Roky :* Wszelkiego dobra dla Ciebie, Moni:* i Rodziny z okazji Bożego Narodzenia oraz Imienin :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7612
bax
24 grudnia 2015r. o 18:47
Dołączam się do życzeń :) :* :* :*
Pozdrawiam Was :*
Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia,w zdrowiu ...

Dopisane 24.12.2015r. o godz. 18:47:

:*
~Roky niezalogowany
24 grudnia 2015r. o 20:31
"E" Kochana dziękujemy bardzo za życzenia no ja ślę buziaki podwójne,również życzymy Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia Tobie i Wszystkim obecnym.ps.przepraszam że mnie tu z Wami nie ma,buziaki :*
~Roky niezalogowany
24 grudnia 2015r. o 20:33
"E" Kochana dziękujemy bardzo za życzenia no ja ślę buziaki podwójne,również życzymy Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia Tobie i Wszystkim obecnym.ps.przepraszam że mnie tu z Wami nie ma,buziaki
6979
E
24 grudnia 2015r. o 21:32
~Roky napisał(a): "E" Kochana dziękujemy bardzo za życzenia no ja ślę buziaki podwójne

Roky ;) rzeczywiście podwójne :D
Dobrej nocy Domownicy:*

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza