Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ciekawe Filmy!!

2900
#falco nieaktywny
18 września 2016r. o 13:14
DP napisał(a):
falco napisał(a):
~kasia napisał(a): Co polecacie na taką pogodę?

kawa ,lampka czerwonego ,słodkiego wina i kawał tiramisu :D

Dopisane 18.09.2016r. o godz. 11:43:sprostowanie -dwie lampki

tylko nie słodkiego
do tiramisu wytrawne :)

nie trawię wytrawnego :)
wszystko musi być słodkie !!!!! :D

Dopisane 18.09.2016r. o godz. 13:14:

ja wczoraj zacząłem oglądać ''Jenifer 8'' a dzisiaj go skończyłem
troszkę trąci ''myszką'' ale to film do którego wróciłem z prawdziwą przyjemnością ...Garcia (jeden z moich ulubieńców) i Hendriksen (chyba dobrze napisałem) robią fajny klimat
dzisiaj już tak się nie gra tylko dlaczego?
kiedyś namiętnie oglądaliśmy filmy z Donahue który też gdzieś się ''zapodział'' ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10114
#alter nieaktywny
18 września 2016r. o 20:41
"Duchy Kanionu" :)
[img=1474224064_w4a7shi.jpg]

http://www.cda.pl/video/982059b5

miłego :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
10114
#alter nieaktywny
19 września 2016r. o 15:32
Jestem po seansie "Planeta singli" :) Spodziewałem się kolejnej banalnej komedii, tymczasem jestem miło zaskoczony! Film jest komedią romantyczną, inteligentną komedią. Jednocześnie subtelnie dotyka kilka warstw naszej uczuciowości, ale też obecnych zwyczajów singli w dużym mieście :)

~mir.ko niezalogowany
19 września 2016r. o 19:41
"Trzeba zatrudnić Cruise’a, Gibsona, czy kogoś kto jest znany na całym świecie. Aktora hollywoodzkiego, który wcieliłby się w postać Polaka w czasie II wojny i pokazał historię "– minister Blaszczak
13054
#kajtek68 nieaktywny
20 września 2016r. o 13:49
falco napisał(a): ... wersja z Jovovich ...

Bardziej apetycznie wyglądała Leelee Sobieski w tej wersji ;)
Masz inne na podorędziu ?
Pozdrawiam
2900
#falco nieaktywny
20 września 2016r. o 18:38
chyba nie ...
wszystko to już dokumenty z YT . w tym ''Inkwizycja'' ale nie pamiętam czy w części drugiej czy trzeciej :)
zresztą wszystkie cztery warte uwagi :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
20 września 2016r. o 19:47
~mir.ko napisał(a): "Trzeba zatrudnić Cruise’a, Gibsona, czy kogoś kto jest znany na całym świecie. Aktora hollywoodzkiego, który wcieliłby się w postać Polaka w czasie II wojny i pokazał historię "– minister Blaszczak

Myślę, że to znakomity pomysł :)

~mir.ko niezalogowany
20 września 2016r. o 20:02
krajowa produkcja z takim aktorem się nie uda, bo nie mamy calego zaplecza do produkcji kina na takim poziomie. jedynie mozna amerykanom sprzedać scenariusz.

--------------------------------------------------------------------------------
kolejne podejście do king konga. poprzednie były świetne

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo