falco napisał(a): zapewne pewnym ''patriotom'' nie spodoba się scena z trzeciej części gdzie pewien ''żołnierz ''z opaską AK mówi -''Żydów potopimy jak koty''
Mi by sie nie podobało, gdyby Niemiec rozliczał Polaka z antysemityzmu. Ale co kto lubi, prawdziwy patrioto : )
Nie jest to żadna komedia romantyczna , tylko film który pokazuje ze nie zawsze coś jest tym czym sie wydaje :D
500 dni summer
http://www.cda.pl/video/66899678
ten film zaliczyłem z płytki która kolega przywiózł z Niemiec ...
ale ''1944-Bitwa pod Tannenbergiem '' była tylko w czterominutowej reklamie dlatego napisałem że może warto obejrzeć bo scena z YT jest stosunkowo krótka ...
nie wiem czy film w całości jest gdzieś w sieci ...
Dopisane 25.09.2016r. o godz. 14:22:
Dopisane 25.09.2016r. o godz. 14:25:
Dopisane 25.09.2016r. o godz. 14:26:
sorki...
Dopisane 25.09.2016r. o godz. 14:30:
;)
Dopisane 25.09.2016r. o godz. 14:56:
a może to?
całkiem niezły jest również ''Saladyn-rycerz świętej wojny''
skorn napisał(a): Zapodaj może jakieś niemieckie seriale, z których potomkowie ss-manów i gestapowców, u których czasami pracujesz, dowiadują się PRAWDY o Polsce : )
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.