Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobra wrózka

6759
#Nefertiti nieaktywny
9 października 2011r. o 15:34
Calahan napisał(a):
~Misio napisał(a): ale tutaj katolików:)
Sa tez nowo narodzeni Chrzescijanie (nie katolicy) :).

A przed tym nowo narodzeniem to kim byleś ?
Teraz tylko dać cię na podest,pomalować na biało i będziesz w kuło klepał to co masz zaprogramowane. Nie wiem w co bardziej wierzysz: w Boga, w siebie,czy w swojego guru.
Kiedyś byłeś mądrym człowiekiem, z którym dało się normalnie popisać, teraz przypominasz mi robota.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Hania niezalogowany
9 października 2011r. o 15:40
Chyba ktoś się oburzył idz potupać do konta:D
6759
#Nefertiti nieaktywny
9 października 2011r. o 15:44
Stwierdzam fakty, a jak tobie się chce tupać, to może masz problemy z pęcherzem:)
Zapytaj dobrej wróżki, co z tym fantem zrobić ;)
~ niezalogowany
9 października 2011r. o 15:45
~Hania napisał(a): Chyba ktoś się oburzył idz potupać do konta:D

Do kąta, dwójarzu jeden :>
~ niezalogowany
11 października 2011r. o 19:53
~ napisał(a):
~Hania napisał(a): Chyba ktoś się oburzył idz potupać do konta:D

Do kąta, dwójarzu jeden :>

Dwójarzu:D ;D Jezu jak ja lubie te wasze komentarze czytac choc zaraz mnie zjada że wzywam imie Pana Boga ;/
4382
#rusalka nieaktywny
12 października 2011r. o 9:03
wszystkie one kłamia , parenascie lat temu wrózka powiedziala mi,że wyjde za maz za owczesnego chłopaka i bede miala dwóch synów i córke --jest mi winna 10 zeta,bo nic sie nie sprawdzilo , potem wrozka z Dobrej tez sie przejechała na mojej przyszłosci, wisi mi 2 dychy i flaszke ... aaa i jeszcze te troje dzieci potwierdzila,że dwóch synow i córke ...mam ich trzech ...poza tym bylam tam kilka razy, raz powiedziala mi to samo dokladnie ,co mojej kolezace wczesniej ...poza tym ...biedna nie bedziesz ,ale bogactwo cie ominie...bedziesz miala klopoty w domu, jakas choroba w rodzinie , czy zmienisz prace ...oooo, to mozna każdemu powiedziec i bez wróżki :):) Filtrujcie informacje ...a przede wszystkim nie myślcie,że ta wiedza do czegokolwiek Wam sie przyda ;)

Człowiek ma to,na co się zgadza .
~ niezalogowany
12 października 2011r. o 19:48
zgadzam się !!!!! byłam kilka razy w dobrej i mowila mi to samo co kolezanka bylam tez u pani lidi ale nic sie nie sprawdzilo takze nie ma co chcodzic do wrozek
983
#Calahan nieaktywny
12 października 2011r. o 22:14
Sami wiec widzicie, drodzy bolecnauci, ze "dobre wrozki" to bujda na resorach jakich malo :).

Lepiej zaufac temu, ktory nie przepowiada przyszlosci, ale ja zmienia i ustala - Panu Jezusowi Chrystusowi. Od nas zalezy nasza przyszlosc, nie od wrozki - konkretnie od jednej decyzji - czy chcemy pojednac sie z Bogiem, czy tez chcemy zyc tylko obok Niego :)...

Jeśli chcemy żyć jak w bajce, najpierw sami musimy zostać bohaterami nie z tej bajki.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.