Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

8971
#blazer1983 nieaktywny
11 czerwca 2012r. o 19:50
Bizon jak chcesz to ja z Mansonem jadę w piątek na giełdę do Wro.
W aucie mam tylko jedno miejsce.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2924
#Anonim2924 nieaktywny
11 czerwca 2012r. o 21:00
~ napisał(a): Mam 6 kasetek wystarczy za rośliny ??
667337142

Jasne że wystarczy.
Zadzwoń jutro na 502 219 171
~uluru niezalogowany
11 czerwca 2012r. o 21:38
czy mieczyki mogą byc trzymane z neon innesa? nie będą się atakować?
8971
#blazer1983 nieaktywny
11 czerwca 2012r. o 21:45
~uluru napisał(a): czy mieczyki mogą byc trzymane z neon innesa? nie będą się atakować?

Kto kogo miał by atakować?? :P
Moim zdaniem mogą bez problemu.
~malkontent niezalogowany
11 czerwca 2012r. o 22:05
Robię restart 200 l , ma ktoś jakies startówki ? będę wdzięczny jak baniaczek zarośnie :)
8088
#zero nieaktywny
11 czerwca 2012r. o 22:46
blazer1983 napisał(a):
~uluru napisał(a): czy mieczyki mogą byc trzymane z neon innesa? nie będą się atakować?

Kto kogo miał by atakować?? :P
Moim zdaniem mogą bez problemu.

Ja mam taki zestaw i jest spokój, z tego co pamiętam to bojowniki i brzanki są agresywne :)
1665
#bizon nieaktywny
11 czerwca 2012r. o 23:29
Kurde panowie dzięki za ofertę ale do piątku nie uzbieram kasy.
Ale jak byście mogli popatrzeć na gotowe zestawy 112 to byłbym wdzięczny za info z aktualnymi cenami.
W Tesco 112 kosztuje 380 zeta więc znaczna przycinka w porównaniu z sklepem internetowym.

Rynek używanych jest dynamiczny - ale niestety perełki oscylują w granicach 500 zł. A uważam że oszczędność 100 złotych na 2-3 letnim zestawie to żadna oszczędność.
A ta giełda we Wrocku to tylko w piątki ?
9042
#OLIGOFRENKA nieaktywny
12 czerwca 2012r. o 11:15
bizon napisał(a): Kurde panowie dzięki za ofertę ale do piątku nie uzbieram kasy.
Ale jak byście mogli popatrzeć na gotowe zestawy 112 to byłbym wdzięczny za info z aktualnymi cenami.
W Tesco 112 kosztuje 380 zeta więc znaczna przycinka w porównaniu z sklepem internetowym.

Rynek używanych jest dynamiczny - ale niestety perełki oscylują w granicach 500 zł. A uważam że oszczędność 100 złotych na 2-3 letnim zestawie to żadna oszczędność.
A ta giełda we Wrocku to tylko w piątki ?

60 L sprzedam z pokrywa filtrem za 100 zł mysle ze dobry starter na poczatek i zapoznanie sie z wybranym biotopem a jak sie czlowiek wciagnie to zainwestue w wiekszy baniak, ja tak zrobilem
600954612 jaby co
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza