Bizon, zagadaj do kogoś kto jeździ na giełdę do Wrocka (np. do mnie ale dopiero w połowie lipca bo już lada dzień będę się urlopował :-) ), za nieco poniżej 300 zł masz tam panoramiczne zestawy startowe Aqua-El 112l z pokrywą, świetlówką,piankową podstawą pod akwa i osprzętem typu grzałka, filtr, natleniacz, wężyki i tło. Z tego co pamiętam to taki zestaw w Bolcu kosztuje grubo ponad 4 setki...
Pozdrawiam
Dopisane 11.06.2012r. o godz. 16:42:
o cóś takiego:
[img=1339425743_94zi1h4.jpg]
Dopisane 11.06.2012r. o godz. 16:42:
lub też proste...
Dopisane 11.06.2012r. o godz. 16:46:
P.S. Pistie do oddania.
Ilość: ponad pół kila ,
za kasetki lub dyskietki MD.
Miałem kiedyś profilowane (zwane również panoramicznym - z wygiętą szybą) miało ono 160l ale przy wymianie na większe (400) wybrałem jednak proste ponieważ tamto zniekształcało podwodny świat za jego szybą. Do prostego łatwiej dorobić "obudowę" - jeśli będziesz chcieć ja zrobić jak ja samemu. Generalnie ja jestem zwolennikiem prostych zbiorników, ale zdania są jednak podzielone.
Moje akwarium tutaj:
www.bitek.pl
"po godzinach" z menu po prawej - kamera "na żywo".
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.