Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

~marek niezalogowany
5 września 2012r. o 18:09
~marek napisał(a): oddam trzy sztuki Grubowarg zielony (Labeo) kontakt 792180676
:) :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~m niezalogowany
5 września 2012r. o 19:06
Oddam pistię za czekoladę lub wymienię za inne roslinki tel 885959154-odbiór ok.Nowogrodzca
2924
#Anonim2924 nieaktywny
5 września 2012r. o 20:47
~Seba napisał(a): Witam , od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zmianą tła , tj tylniej szyby akwarium . Mam jakieś dawno temu kupione zdjęcie ze sklepo akwarystycznego powiekszone na takiej jakby folii i doklejonej do tylniej szyby akwarium na zdjęciu jakieś rośliny akwariowe itp. ale już mi się chyba trochę znudził a chciałbym spróbować może z czarnym tłem ??? Co byście proponowali aby tam umieścić z Tyłu czarnego ???

Miałem kiedyś płytę styropianową, lekko wydłubaną, tak "losowo" i pomalowaną czarnym sprayem. Wyglądało rewelacyjnie. Oczywiście na zewnątrz akwarium powieszone na tylnej szybie. Weź płytę o grubości 10cm i przeoraj ją, wiesz jakieś niby jaskinie, zagłębienia a potem zamaluj to sprayem, tak nierównomiernie, żeby cały styropian był tym pokryty ale w niektórych miejscach mocniej - będzie rewela!
Pozdrawiam

Dopisane 05.09.2012r. o godz. 20:45:

p.s. maluj szybko cienkimi warstwami i dawaj każdej warstwie dobrze wyschnąć przed położeniem następnej gdyż spray jest nitro i nadtapia styropian jak się zapryska na raz za dużo.

Dopisane 05.09.2012r. o godz. 20:47:

Acha i licz się z glonami na tylnej szybie gdyż te lubią czarne podłoże - pomimo tego że będzie za szybą :-)
~Dr, niezalogowany
5 września 2012r. o 21:03
Wuja! a gdzieś Ty się podziewał Glonojadzie jeden!? :D
Pozdro ;)
~ niezalogowany
6 września 2012r. o 17:28
WujekDobrraRada napisał(a):
~Seba napisał(a): Witam , od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zmianą tła , tj tylniej szyby akwarium . Mam jakieś dawno temu kupione zdjęcie ze sklepo akwarystycznego powiekszone na takiej jakby folii i doklejonej do tylniej szyby akwarium na zdjęciu jakieś rośliny akwariowe itp. ale już mi się chyba trochę znudził a chciałbym spróbować może z czarnym tłem ??? Co byście proponowali aby tam umieścić z Tyłu czarnego ???

Miałem kiedyś płytę styropianową, lekko wydłubaną, tak "losowo" i pomalowaną czarnym sprayem. Wyglądało rewelacyjnie. Oczywiście na zewnątrz akwarium powieszone na tylnej szybie. Weź płytę o grubości 10cm i przeoraj ją, wiesz jakieś niby jaskinie, zagłębienia a potem zamaluj to sprayem, tak nierównomiernie, żeby cały styropian był tym pokryty ale w niektórych miejscach mocniej - będzie rewela!
PozdrawiamDopisane 05.09.2012r. o godz. 20:45:p.s. maluj szybko cienkimi warstwami i dawaj każdej warstwie dobrze wyschnąć przed położeniem następnej gdyż spray jest nitro i nadtapia styropian jak się zapryska na raz za dużo.Dopisane 05.09.2012r. o godz. 20:47:Acha i licz się z glonami na tylnej szybie gdyż te lubią czarne podłoże - pomimo tego że będzie za szybą :-)

Spoko Wielkie dzieki za info , poszperałem po internecie i wpadłem że okleję moje stare Tło od tyłu czarną taśmą termozgrzewalną i wyszło mi to świetnie jestem sam zaskoczony z efektu , tego mi tu brakowało :) Ale jeszcze raz dzieki :) Pozdrówki
~Seba niezalogowany
6 września 2012r. o 17:30
A pytanie mam czy są Aktywni akwaryści z Nowogrodźca lub okolic ???
~m niezalogowany
6 września 2012r. o 18:19
~Seba napisał(a): A pytanie mam czy są Aktywni akwaryści z Nowogrodźca lub okolic ???
są ;)A ty jestes z nowogrodzca?
5907
#Marek1987 nieaktywny
6 września 2012r. o 21:53
Też jestem z Nowogrodźca i posiadam akwarium ;P a o co chodzi?? ;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.