Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

~roslinki niezalogowany
12 września 2012r. o 14:54
Oddam za czekoladę roslinki ze zdjecia (dużo),lub wymienię za inne.Tel 885959154[img=1347454473_pc1qgae.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Policmen niezalogowany
18 września 2012r. o 13:16
Witam wszystkich akwarystów.
Jest to mój pierwszy post na tym forum jednak jeśli kogoś zainteresuje proponuję odwiedzić stronę www.nadg.pl jest tam dostępny pierwszy nr darmowego magazynu o akwarystyce nature. Stworzony przez hobbystów i miejmy nadzieję, że będzie się rozwijam zgodnie z oczekiwaniami.
Pozdrawiam.[img=1347966977_xg0m0v2.jpg]
4743
#MANSON nieaktywny
18 września 2012r. o 17:31
Polecam wszystkim ten Magazyn i również zapraszam do odwiedzenia.Prowadzą go ludzie z pasją i prawdziwym,wieloletnim doświadczeniem.

...przy okazji pochwalę się dzisiejszą niespodzianką jaką zastałem rano w baniaku :]

[img=1347981722_92wdb4w.jpg]

Tych dwoje delikwentów właśnie zjada ikrę Pigeona :]

Samiczka teraz trochę posmutniała,ale jej przejdzie. Nawet nie pilnowała ikry bo jest jeszcze nie dojrzała

[img=1347982108_7ktkihg.jpg]
;)

Pozdrawiam maniaków :D
9659
#Policmen nieaktywny
18 września 2012r. o 20:33
Gratulacje.
Niestety pierwsze tarła zazwyczaj nieudane. Ryby muszą nauczyć sie pilnowania ikry i opieki nad larwami i narybkiem. Ale jak mówią wszystko przed tobą. Dzięki za miły odbiór magazynu już pracujemy nad drugim numerem.
Pozdrawiam Artur.
4743
#MANSON nieaktywny
22 września 2012r. o 19:52
Magazyn pocisnąłem i powiem,że rewelka :D
Bardzo mnie to cieszy,że rośnie nam rzesza profesjonalistów w tej dzidzinie i będzie z kim podyskutować wrazie co?
I to wszystko mamy na miejscu w Bolcu.Pozdrawiam redakcję i zyczę powodzenia oraz rozwoju magazynu!
;)
3774
#Thorn nieaktywny
22 września 2012r. o 21:16
Dziękujemy za uznanie. Jeżeli macie jakieś pytania lub jakieś tematy artykułów które byście chcieli by pojawiły się na łamach Magazynu piszcie na forum lub na naszego maila
[email protected]

i przedstawiam okładkę 2 numeru

znaleźć Nas można także na FB lub naszej stronie

http://www.nadg.pl
http://www.facebook.com/Magazyn.Nature.Aquarium[img=1348341341_4wvlt16.jpg]
4669
#Shakur nieaktywny
23 września 2012r. o 12:09
Ma ktoś może zbędną lampkę Deco Light 11W? :)
~narybek niezalogowany
24 września 2012r. o 17:49
Zauważyłam,że narybek ma zwężone płetwy tak jakby szpiczaste,zaczął padać.Może ktoś coś doradzi jaka jest przyczyna i jaki preparat zastosować??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza