Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

~... niezalogowany
15 stycznia 2013r. o 14:37
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ichtioftirioza
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~... niezalogowany
15 stycznia 2013r. o 14:39
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ichtioftirioza < --- ospa
~marcin niezalogowany
15 stycznia 2013r. o 18:25
~marcin napisał(a):
WujekDobrraRada napisał(a): Mniej wymagające powinny jako-tako, w sumie akwarium niskie więc może starczy... Dodam że u mnie świecą 4x36W...
Pozdrawiam

Acha, mam trochę blyksy jakby kto chciał kilka dorodnych sadzonek, za małą paczkę dowolnego pokarmu dla paletek ze sklepu Psia Krew, tz. Kość :-)

pisać na [email protected]
do odebrania w bolesławcu w BIT Serwis, ul. Hutnicza 7

raz dwa trzy zaklepane! :) jutro około 13 odbiorę

Zazwyczaj moje rybki nie wykazują zainteresowania nowymi roślinkami,tym razem blyksa od ciebie podjarała moje dwie łobuziary.Do tego stopnia że po posadzeniu roślinki szybko znajdowały się u góry :) Wsadzałem kilka razy a one wpadały i robiły kipisz z nimi.Dzisiaj przy odmulaniu dna poznałem przycznę-puste muszelki .Roślinki rosną sobie spokojnie(super wyglądają) a bocje dziękują za pyszną kolację i proszą o jeszcze :)pozdrawiam[img=1358270711_4nhl1hu.jpg]
~Daniel niezalogowany
16 stycznia 2013r. o 12:32
Nie ma ktoś przypadkiem do odsprzedania roślin :
- " mały heniek" (Hemianthus callitrichoides)
-" duży heniek ( Hemianthus micranthemoides)
- Valisneria

Nie potrzebuje tego wiele - chcę obsadzić małe akwa.
Jak ktoś ma to prosze o kontakt 602 69 19 57 lub sms
lub [email protected]
~ niezalogowany
18 stycznia 2013r. o 11:05
Co najlepiej postawić pod akwarium matę,czy specjalną podstawkę pod akwarium130l,może ktos cos doradzi co wybrać?????
2924
#Anonim2924 nieaktywny
18 stycznia 2013r. o 11:27
ja pod 400l mam styropian 8cm (a w nim wężownicę od podgrzewania dna) w Twoim przypadku wystarczy 3 lub 5 cm. Tylko bierz ten twardy nie elewacyjny!

Dopisane 18.01.2013r. o godz. 11:27:

weź tzw. podposadzkowy. Najtańsze i najlepsze rozwiązanie dla akwarium.
3916
#Madmar nieaktywny
19 stycznia 2013r. o 15:22
[img=1358605323_n6d2yej.jpg]

http://badania-reklamy.com/?ref=118669
~ja niezalogowany
20 stycznia 2013r. o 8:39
Witam
Mam problem ze światłem w akwa. A raczej z jego brakiem :(

Świetlwóka wymieniona, starter też. Dalej nie chce się zapalić.

Czy ktoś może mi pomóc?

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza