Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

~Aga niezalogowany
25 stycznia 2013r. o 9:52
Najperw był zielony, potem zrobił się bardzo ciemno zielony, a teraz miejscami (jak patrzę w miejscu gdzie jest silny ruch wody z filtra) robi się włochaty. Dlatego wcześniej tego nie pisałam bo nie był taki. Każdego dnia rano jak odpalam akwarium te glony wyglądają inaczej i dlatego wyszły takie nieścisłości. Co nie zmienia faktu, że nie mogę na nie patrzeć.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
25 stycznia 2013r. o 19:08
Gdzie podziały się posty Wujka? Teraz pisze Anonim z cyferkami? Można jakiś kontakt do Wuja, podobno rośliny wczoraj wystawił do oddania?
4743
#MANSON nieaktywny
25 stycznia 2013r. o 19:28
..nie dziękuję discuss :D

Właśnie horera Wujek wracaj do nas!!! :D
4743
#MANSON nieaktywny
25 stycznia 2013r. o 19:34
To prawda,że przeszdzają te nasze "mody" :/ czasami,ale mam nadzieję,że Wujek będzie twardy i się nie podda.
...między innymi i ja z tego powodu raczej staram się nie udzielać za bardzo w innych tematach ;) Pozdro ;) Akwamaniacy!

....niech PH będzie z Wami! :D
4669
#Shakur nieaktywny
25 stycznia 2013r. o 22:36
Byłby ktoś chętny przyjąć kilka kryptokoryn tropical, już wyrośniętych?
Po prostu dostałem dużo i nie mam co z nimi zrobić, a wyrzucać szkoda :)
4920
#SZCZERY nieaktywny
26 stycznia 2013r. o 6:15
Shakur napisał(a): Byłby ktoś chętny przyjąć kilka kryptokoryn tropical, już wyrośniętych?
Po prostu dostałem dużo i nie mam co z nimi zrobić, a wyrzucać szkoda :)

Witam chętnie przygarne parę krzyżaków.
4669
#Shakur nieaktywny
26 stycznia 2013r. o 14:11
Po większym podliczeniu wyszły mi dwie paczki kryptokoryn tropical, od małych, po spore, 15-20 cm.
Oddam jedną paczkę za małą paczkę jakiś tabletek dla przydennych zwierzaków, np. tania spirulina, dostępna w każdym sklepie akwarystycznym.
Za dwie paczki z chęcią wziąłbym jakąś troszkę większą paczuszkę, lub dwie małe :)

Rezerwować, bo są naprawdę fajne! :)

Email: [email protected]
GG. 2757196

4061
#llezka nieaktywny
26 stycznia 2013r. o 17:48
a ja bym przyjeła rybki pyszczaki i roslinki dla nich jak ktoś ma zaduzo :)

gg 12653794

llezka
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza