Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

10895
#bitek.pl nieaktywny
18 lipca 2013r. o 9:24

A tutaj moje akwarium po założeniu oświetlenia HQI + świetlówka Fluora, do tego nawożenie CO2, nowe roślinki a stare ekstremalnie tydzień temu ekstremalnie przycięte, po tygodniu pięknie odbijają z nową soczystą zielenią. Teraz na stronie www.bitek.pl zdjęcia z kamery live a już niebawem zainstaluję nową, wypasioną kamerę IP Sony HD, wtedy obraz na stronie będzie ruchomy podobnie jak na stronie bocianybolec.pl, będziemy mieć wtedy dwie "zwierzęce" transmisje z naszej pięknej wioski :-). Na początku filmu widać zainstalowane na belce nocne oświetlenie Aquael Moonlight LED które nocą rzuca na zbiornik piękną poświatę "księżycową".
Pozdrawiam

Dopisane 18.07.2013r. o godz. 09:24:

Zwróćcie uwagę jak pięknie rośliny "bombelkują" a żabienice mają przyrost 1 duży liść na dzień. Także niebawem będzie busz...

serwis notebooków - www.bitek.pl
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
18 lipca 2013r. o 11:06
Spoko, szacun! A nie miałbyś do oddania tego zielonego mchu który tak fajnie porasta dno twojego akwarium?
~ niezalogowany
18 lipca 2013r. o 12:06
Kurde, bitek ale czad!
10895
#bitek.pl nieaktywny
21 lipca 2013r. o 9:18
http://51ea26491eea4.click2stream.com/

powyżej transmisja "na żywo z mojego akwarium z paletkami"

w jakości HD dostępna na www.bitek.pl w zakładce Akwarium LiveCam

Zapraszam, działa także w nocy z podświetleniem AquaEl Moonlight LED

Dopisane 20.07.2013r. o godz. 19:36:

Aktualnie tuż przed samym obiektywem kamery paletki szykują sobie miejsce do tarła, warto rzucić okiem jak to u nich wygląda.

http://51ea26491eea4.click2stream.com/ (transmisja we flashu)

lub

http://www.bitek.pl/akwarium_livecam.html (wymaga instalacji "VLC plugin" ale obraz jest HD)

A znając zwyczaje paletek, myślę że jutro po południu nastąpi tarło, które u dyskowców jest bardzo ciekawe.

Dopisane 21.07.2013r. o godz. 09:18:

[img=1374391120_ygg2798.jpg]

~ niezalogowany
22 lipca 2013r. o 10:37
Fajna kamerka, obraz w fajnej jakości i akwarium pokazane fajnie, tak nietypowo. Super!
10895
#bitek.pl nieaktywny
22 lipca 2013r. o 21:27
A tak wygląda w nocy

[img=1374521276_t6oknk0.jpg]

~ja niezalogowany
23 lipca 2013r. o 7:48
Witam
Oddam trochę flame moss za krewetki :)
~;) niezalogowany
23 lipca 2013r. o 21:47
Witam kupie neonki okolo 10 szt. i mam do sprzedania pompkę aqua-szut typ n750.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Metrohouse zaprasza