Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

217
#Anonim217 nieaktywny
8 grudnia 2013r. o 18:41
tieri napisał(a): (...)Dopisane 29.11.2013r. o godz. 20:10:ali a co masz w filtrze?? tzn jakie wkłady??Zmoderowano 07.12.2013 godz.19:30 - powód: mało bystry misiu. Bitek sam zgłosił posta do moderacji (moderator)

drogi mało bystry moderatorze zmoderowaliście bitka kiedyś za ogłoszenie gdy występował pod innym nickiem
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
8 grudnia 2013r. o 18:56
wkleił bym Wam filmik z mojego baniaczka ale przez litość (bom litosciwy jam jest :D )nie zrobię tego...
gały by Wam wyszły... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Karolina niezalogowany
8 grudnia 2013r. o 19:37
A ja swoje akwarium pokażę:

Przy okazji żabienicę i mech chętnie opchnę w całości. Dycha za jedno i drugie :-)
793775245 tylko smsy
~ali niezalogowany
15 grudnia 2013r. o 21:12
Witam, mam problem, jedna z moich Kosiarek nagle, z dnia na dzień zmieniła kolor, grzbiet zwykle jasno srebrzysty teraz jest prawie czarny, rybka jest mało ruchliwa a jak w ostateczności spłoszona to faluje na boki jakby traciła oriętację, leży cały czas na dnie i szybko oddycha. Nie ma opuchniętego brzucha, ani zmian na oczach, płetwy bez uszkodzeń.
Dieta- płatki i grysik, oraz co jakiś czas mrożonka larwy czarnego komara, czasem żywa ochotka. Przy ostatniej podmianie około tygodnia temu dałem nawóz w płynie JBL bo rośliny wypuszczały korzenie nie w podłoże . Tylko ta jedna rybka mnie martwi, reszta czuje się dobrze.
Filtr zewnętrzny ,ceramika ,grys,
Temp wody 26 stopni.[img=1387138316_6mabwfb.jpg]
~ali niezalogowany
15 grudnia 2013r. o 21:28
Może być tak że ryba jest zestresowana ciągłymi atakami innej ryby? Ta kosiarka była tej samej wielkości co ta druga na fotce.
~Tomasz niezalogowany
16 grudnia 2013r. o 13:31
Witam.
Oddam w dobre ręce dwa sumy rekini ok 25cm długości.
Przyjmę lub kupię roślinki.
tel. 728 528 892
10895
#bitek.pl nieaktywny
16 grudnia 2013r. o 14:22
Zajrzyj Tomasz tu:

http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=16&act=showtopic&topic=84453&strona=last

http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=16&act=showtopic&topic=84452&strona=last

serwis notebooków - www.bitek.pl
4395
#arekgawenda nieaktywny
20 grudnia 2013r. o 7:20
Witam ma może ktoś na zbyciu rozszczelnione akwarium. Hoduję owady takie jak patyczaki i straszyki. Bardzo by mi się przydało a może ktoś ma zbędne :)

gienio
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy