Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

4395
#arekgawenda nieaktywny
21 grudnia 2013r. o 13:00
alabaster72 napisał(a):
arekgawenda napisał(a): wielka szkoda ja bym potrzebował min 30-35cm wysokości żeby owady poprawnie przechodziły wylinkę
Hej, zmierzyłem to akwarium i podaje Ci jego wymiary- wysokość
31/31/37 przy czym wysokość to 31cm

Wysłałem ci wiadomość na priv :)

gienio
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10821
#FrogBC nieaktywny
22 grudnia 2013r. o 11:33
~Kaban napisał(a): A to moje akwarium:

&feature=youtu.be

Witam
czy mozesz mi powiedziec wiecej na temat twojego akwarium ile potrzebowales na start pieniedzy i co potrzebne do uruchomienia baniaczka bo sam sie przymierzam do wystartowania tylko obawiam sie ze moja wiedza jest ciagle za mala na en emat i potrzebuje pomocy w tej sprawie

pozdrawiam
Krzysiek K.
~Heniu niezalogowany
22 grudnia 2013r. o 12:30
Mam do oddania za czteropaka rozszczelnione akwarium 60x30x30 . Jak coś to dzwonić 602 69 19 57
~Kaban niezalogowany
22 grudnia 2013r. o 13:08
Witam Krzysztofie K.!
Jeśli interesuje Cie coś więcej zapraszam do obejrzenia akwarium. możemy wtedy porozmawiać na tematy, które Cie interesują.
Pozdrawiam
10821
#FrogBC nieaktywny
22 grudnia 2013r. o 16:39
~Kaban napisał(a): Witam Krzysztofie K.!
Jeśli interesuje Cie coś więcej zapraszam do obejrzenia akwarium. możemy wtedy porozmawiać na tematy, które Cie interesują.
Pozdrawiam

nie wiem kiedy ci pasuje ja na ta chwile mam wolne az do 6 stycznia wiec jakas chwile napewno da sie zorganizowac
moje gg 347784
pozdrawiam
~Kaban niezalogowany
22 grudnia 2013r. o 19:03
888 569 002 zadzwoń
~Tomasz niezalogowany
23 grudnia 2013r. o 21:57
Witam,
Chętnie przyjmę roślinki.
Tel 728 528 892
10895
#bitek.pl nieaktywny
24 grudnia 2013r. o 13:19
Wesołych Świąt Akwaryści!

serwis notebooków - www.bitek.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.