MJ napisał(a): Ja oddam w dobre ręce Gurami Całującego- źle dobrałam obsadę w akwarium, no i jak urośnie to mój zbiornik będzie zbyt ciasny dla niego. Ktoś chętny?
Shakur napisał(a): Ahoj!
Co tydzień, na weekend podcinam rośliny i gromadzą mi się ogromne ilości PAPROTNICY SUMATRZAŃSKIEJ. Na paczkę przypada ok. 15-20 sadzonek - oddam za jakieś żarełko dla ryb, albo proste 5 zł, gdzie za taką cenę w sklepie dostaniecie jedną sadzonkę :) Roślinki zdrowe, o mocnej, intensywnej barwie.
Do tego ślimaki Helenki - 1 zł za sztukę :) Piękne ślimaki, do tego niezwykle pożyteczne, bo zjadają akwariowe szkodniki.
Za jakiś czas trafią do oferty gupiki - ślinie wybarwione na mnóstwo sposobów :)
I na koniec Król mojego akwarium - 10 centymetrowy "glonojad" Gipiceps. Oddać muszę - nawet za friko - ze względu na to, że nie chcę go męczyć w moim małym akwarium
To tyle na dziś - roślinki można sobie rezerwować (a nawet tak lepiej).
Kontakt:
tel. 723132245 - najlepiej smsowo od godziny 8-16, później telefonicznie, od poniedziałku do piątku :)
GG: 2757196
Serdecznie pozdrawiam :)
W zasadzie to mam już z 6 gupików również do oddania.
Są to świetnie wybarwione, zdrowe samce :) Cena? 1.5-2 zł, pal licho ile dokładnie, może być też jakieś żarcie.
Kontakt taki jak wyżej :)
~Tomasz napisał(a): Witam, mam do sprzedania oświetlenie HQI 2 x 70W. Wykonane samodzielnie z opraw halogenowych, fabrycznych układów zapłonowych (magnetycznych). W oprawach zamontowane są półroczne 70 watowe żarniki VENTURE LIGHTING o barwie 6500k Do zestawu dokładam dwa zapasowa żarniki Brilum 6500K. Całość zamontowana jest w podwieszanej obudowie z płyty meblowej.
Sprzedaje same oświetlenie bez obudowy.
Cena za dwie oprawy z żarnikami to 200zł. (koszt jednego żarnikaVENTURE LIGHTING w sklepie to 130zł. )
Więcej informacji tel 728 528 892
~Tomasz napisał(a): Witam, mam do sprzedania oświetlenie HQI 2 x 70W. Wykonane samodzielnie z opraw halogenowych, fabrycznych układów zapłonowych (magnetycznych). W oprawach zamontowane są półroczne 70 watowe żarniki VENTURE LIGHTING o barwie 6500k Do zestawu dokładam dwa zapasowa żarniki Brilum 6500K. Całość zamontowana jest w podwieszanej obudowie z płyty meblowej.
Sprzedaje same oświetlenie bez obudowy.
Cena za dwie oprawy z żarnikami to 200zł. (koszt jednego żarnikaVENTURE LIGHTING w sklepie to 130zł. )
Więcej informacji tel 728 528 892