Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

~puma niezalogowany
20 listopada 2014r. o 21:37
~gregory napisał(a): witam. co powiecie o moim zbiorniku. 700l. sam mech. oświetlenie na ledach. za 3 tygodnie będę przycinal mech, jak ktoś chce to niech pisze i zostawi nr tel. Oddzwonie.[img=1403286714_qzr9h5k.jpg]

czy ten mech z przycinki jest jeszcze aktualny bo jestem chętna.513080196 ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1906
#MJ nieaktywny
21 listopada 2014r. o 22:14
~puma napisał(a): czy ten mech z przycinki jest jeszcze aktualny bo jestem chętna.513080196 ;)

Ponawiam pytanie pumy - bo tez chętnie przygarnę troszkę :) 723468209

Zmoderowano 25.11.2014 godz.18:32 - powód: topposting (moderator)
~Hunter niezalogowany
21 listopada 2014r. o 22:36
Witam mam pytanie jak przycinac roslinke w akwarium taka podobna do koperka nie znam nazwy jezeli ktos wie jak sie nazywa to tez bedzie milo.Roslinka troszke rosnie mi za wysoka i chcialbym ja skrocic przyciac dziekuje.Przyjme jakies roslinki jezeli ktos ma zawiele
1906
#MJ nieaktywny
21 listopada 2014r. o 23:00
~Hunter napisał(a): Witam mam pytanie jak przycinac roslinke w akwarium taka podobna do koperka nie znam nazwy jezeli ktos wie jak sie nazywa to tez bedzie milo.Roslinka troszke rosnie mi za wysoka i chcialbym ja skrocic przyciac dziekuje.Przyjme jakies roslinki jezeli ktos ma zawiele

Czy chodzi Ci o Cabombę:
http://akwarystyczne.info/archive/index.php?thread-401.html

[img=1416607210_dztiq9r.jpg]
~HUNTER niezalogowany
22 listopada 2014r. o 0:03
To ta roślinka dzięki za pomoc
~ niezalogowany
23 listopada 2014r. o 11:53
MJ napisał(a): Nie mam nic na wymianę, ale chętnie odkupię helenki (sztuk kilka), jest taka możliwość?

Hejka.

Nie ma sprawy co odkupu tych Helenek.
mam małe, średnie, duże.
Wysyp. Rozmnożyły się jak głupie.
kontaktuj sie na 506 860 868
Myślę, że się dogadamy.
Mam jeszcze molinezje. Rodzice to Black Molly, a młode wyszły plamiaste. Jakby im pigmentu brakło. Ciekawe kolorystycznie. Szarawe w czarne plamki.

Zmoderowano 25.11.2014 godz.18:33 - powód: topposting (moderator)
~Daro niezalogowany
25 listopada 2014r. o 17:16
Witam! Mam do sprzedania filtr zewnętrzny AQUA NOVA
600 l/h do 160 litrowego akwarium , z roczną gwarancja.
Do filtra dołączę nowy zestaw wkładu filtracyjnego.
Zestaw sprzedam za 100zł mój nr 721232169
Pozdrawiam.
~m~ niezalogowany
29 listopada 2014r. o 11:37
Witam. Czy ma ktoś do sprzedania "dużego heńka" z przycinki? ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.