Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

~matias niezalogowany
16 marca 2011r. o 18:01
Do wujekdobrrarada:
Witam
Pare wątków wcześniej dodałeś zdjecia swoich paletek na pierwszym zdjęciu na dole jest taka granatowa paletka napisz jaka ma nazwe i czy faktycznie jest taka granatowa czy to tylko cien zmienił jej kolor .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2924
#Anonim2924 nieaktywny
16 marca 2011r. o 18:05
Taka granatowa nie jest (nie była), była w cieniu, a był to red scribbelt od stendkera, teraz mam takie niebieskie i nazywają się blue diamond, nie są aż takie granatowe, ale są piękne bardzo intensywnie niebieskie, bardzoooo.

A paletki jak są ciemne to są wystraszone albo chore...
~Wujku niezalogowany
16 marca 2011r. o 18:13
Wujku jak można obejrzeć twoje fotki ( jakieś hasło potrzebne )
2924
#Anonim2924 nieaktywny
16 marca 2011r. o 18:17
Akwarium na żywo tu:

http://mojeakwa.dyndns.org/foto.jpg

jak klikniesz to zobaczysz zdjęcie zrobione przed sekundką specjalnie dla Ciebie, za każdym razem jak odświeżysz stronę kamera zrobi i wyśle Ci nowe zdjęcie - hasła nie trzeba. :-)

Pozdrawiam

Dopisane 16.03.2011r. o godz. 18:17:

widać codziennie od 8 do 20
~Wujku niezalogowany
16 marca 2011r. o 18:22
Dziękuje bardzo, ładne akwarium i rybki :*
Jak będę chciała się odstresować to wiem na co popatrzeć ;)
2924
#Anonim2924 nieaktywny
16 marca 2011r. o 18:25
Ależ bardzo proszę. Cieszę się że sprawia radość nie tylko mnie. :-)

Pozdrawiam
~matias niezalogowany
16 marca 2011r. o 18:46
Dzięki za szybka odpowiedz .
Takze w baniaku mam palety po parze od Stedkera:) blue diamond, malboro, red scribbeld,pigeon blood snake . Szukam nazwy palet ciemnogranatowych w czarne mazy ala snake bardzo mi sie podobaja .
~matias niezalogowany
16 marca 2011r. o 18:49
Wujek a jak często i czym karmisz swoje dyski?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza