Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

~malkontent niezalogowany
6 kwietnia 2011r. o 12:18
Przecież zawsze mozesz zmniejszyć przepływ przykręcasz zawór na wylocie i tyle.Od nadmiaru glowa nie boli :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~djmn niezalogowany
12 kwietnia 2011r. o 17:06
W ostatnich dniach zauważyłem ze mój glonojad wydala bardzo długie nitkowane odchody. Na ciele nie widać zmian, chyba jedynie rybka nie ma apetytu. Odchody są niezwykle długie czasami ciągną się na całą długość akwarium. Co to może być za choroba? Czym leczyć?
akwarium 50l, oprócz glonojada mam 6 żółtaczków indyjskich. One wydają się być zdrowe.
Filtr Aquael Turbo 350 z wkładem ZeoCarbon- - mieszanka węgla aktywnego i zeolitu
~nuts niezalogowany
6 maja 2011r. o 20:40
Witam, mam pytanie gdzie można tanio kupić ryby do akwarium? Pamiętam, że jakieś 10lat temu była hodowla na ul. Lubańskiej...tylko byłam tam raz w życiu i nie pamiętam gdzie to było i czy dalej jest....może ktoś mi pomorze :)
~KLm niezalogowany
6 maja 2011r. o 20:44
A jakich ryb szukasz?
~nuts niezalogowany
7 maja 2011r. o 10:05
takich standardowych do akwarium domowego :)
gupiki, neonki, bojownik itp
3754
#iwetka20 nieaktywny
7 maja 2011r. o 10:10
~nuts napisał(a): takich standardowych do akwarium domowego :)
gupiki, neonki, bojownik itp

Przy gupikach nie możesz mieć bojownika samca, bo ci ukatrupi je :P

Dopisane 07.05.2011r. o godz. 10:10:

bojownik atakuje wszystkie ryby, które mają kolorowy ogon
~nuts niezalogowany
7 maja 2011r. o 11:51
Miałam już akwarium i był w nim bojownik+kilka gupików... i był spokój :)
~klm niezalogowany
7 maja 2011r. o 18:40
Mam na zbyciu molinezje ,mieczyki i platynki.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza