Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

7413
#Mlody92 nieaktywny
4 sierpnia 2011r. o 11:25
A ile byś chciał za te Ampularie?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ja niezalogowany
4 sierpnia 2011r. o 12:12
Myślę, że symboliczna złotówka będzie ok. No chyba, że zabierzesz wszystkie to możemy się dogadać :)
7413
#Mlody92 nieaktywny
4 sierpnia 2011r. o 20:19
Nie no, zbankrutował bym na tym żółwiu... Mi chodziło jako karma albo ewentualnie hodowla karmowa... Złotówka za sztukę x ilość szt żeby się najadł... nie no zdecydowanie nie wyrobię :)
Jak coś to mogę odkupić od kogoś jakieś ślimaki za grosze, które komuś zżerają rośliny i che sie ich pozbyć. Jakieś szkodniki typu zatoczek rogowy, błotniarka stawowa które na gapę z roślinkami przybyły...
~ja niezalogowany
5 sierpnia 2011r. o 7:17
Mam kilka ślimaków, które mają zniszczone skorupy, więc pewnie długo nie będą żyły. Jeżeli nadają się dla Twojego żółwia to chętnie oddam za darmo.
~-ja niezalogowany
5 sierpnia 2011r. o 18:38
Może ktoś potrzebuje roślinek. Chętnie się wymienię za mchy.
~ niezalogowany
6 sierpnia 2011r. o 18:06
W jakiej cenie są gupiki?
~pac niezalogowany
6 sierpnia 2011r. o 18:36
jakiś namiar na roślinki???? a tak w ogóle to z chęcią kupił bym jakies rybki np. gupiki , mieczyki itp.
5907
#Marek1987 nieaktywny
7 sierpnia 2011r. o 0:33
Jak ktoś ma na zbyciu czarny żwir do akwa albo podłoże jbl manado itp. to chętnie odkupię ;) 697 109 883
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza