Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

~Seba1607 niezalogowany
3 lutego 2012r. o 15:03
~ro napisał(a): Witam,czy miałby ktoś do oddania roślinki w Nowogrodzcu?

Witaj , ja z Nowogrodźca też pochodzę. Mogę Ci dać 2- 3 młode roślinki dopiero rozwijające się , zresztą takie chyba najlepsze ale tylko jednego gatunku . Jakbyłbyś zainteresowany mój e-mail- [email protected]

Roślinki tego typu , dobre do zagospodarowania średniego tła akwarium , oczywiście jak wyrosną ;) [img=1328277786_xw43oz5.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mateo niezalogowany
3 lutego 2012r. o 16:18
przyjme lub odkupię roślinę lub szczepkę LOTOSA TYGRYSIEGO (ZIELONEGO) .Jeśli posiadasz daj znać na forum napewno się odezwe .
4743
#MANSON nieaktywny
3 lutego 2012r. o 20:38
iwetka20 napisał(a): Na Kubika już dawno nie ma rtv

Kochana! jest,ale od podwórka! ;)

Zmoderowano 04.02.2012 godz.17:01 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~ niezalogowany
4 lutego 2012r. o 15:43
Marek1987 napisał(a): Ma ktoś jakieś roślinki z przycinki w Nowogrodźcu na wymiane? :) Ja mam rotale green i indica, rzęsę wodna, coś w stylu paprotki i jeszcze coś się znajdzie
Co byś chciał w zamian za roślinki?
3754
#iwetka20 nieaktywny
4 lutego 2012r. o 15:44
MANSON napisał(a): Kochana! jest,ale od podwórka! ;)

Aha, nie wiedziałam :-P

Zmoderowano 04.02.2012 godz.17:03 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~bezboznik niezalogowany
4 lutego 2012r. o 16:10
tieri napisał(a): Mam problem. Zepsuło mi sie oświetlenie w pokrywie, wymieniłem statecznik i świetlówki (startery sa sprawne), ale nadal nie działa. I tu moje pytanie gdzie znajde fachowca który mi naprawi pokrywe?

pisałem juz wczesniej o tej pokrywie :P

Zmoderowano 04.02.2012 godz.17:05 - powód: korekta cytowania (sentinel)
5907
#Marek1987 nieaktywny
5 lutego 2012r. o 12:45
~ napisał(a): Co byś chciał w zamian za roślinki?

Najchętniej to bym się wymienił na jakieś inne rośliny, a co proponujesz?

Zmoderowano 05.02.2012 godz.15:38 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~ niezalogowany
5 lutego 2012r. o 14:19
Mogę się zamienić na 2 -3 gałązki rośliny hygrophila salicypholia (nie wiem jaka jest polska nazwa tej rośliny),ale jest ładna wypuszcza ładne listki i 1 szczepkę cryptocoryny lutea.Jak jesteś zaint.to daj znać,aha kupowałam od ciebie gurami ;) ;)

Zmoderowano 05.02.2012 godz.15:39 - powód: Nie cytujcie całej poprzedniej wypowiedzi, tylko wybrane teksty !! (sentinel)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza