Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

5907
#Marek1987 nieaktywny
5 lutego 2012r. o 22:35
Ok zgadzam się, mój nr kontaktowy 697 109 883. Napisz lub zadzwoń to się dogadamy kiedy co i jak, pozdrawiam ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2924
#Anonim2924 nieaktywny
6 lutego 2012r. o 7:51
Pistie kto potrzebuje ? Darmo kiedyś "pozyskałem":-) w pewnym Ogrodzie Botanicznym, rozkrzaczyło mi się to pieruńsko więc i darmo oddam bo szkoda mi w kibel wyrzucić, jak kto chce pisać na priv. Odbiór w Bolesławcu lub w Tomaszowie. Wszystko co na zdjęciu.
Pozdrawiam[img=1328510337_jtwkt7g.jpg]

Dopisane 06.02.2012r. o godz. 07:51:

dodatkowo z pistią jest rzęsa wodna, pistie rosną duże a jak mają otwartą pokrywę i nie kapie na nie to wielkie, jak kwiaty róży.
~leon niezalogowany
6 lutego 2012r. o 7:53
mi możesz podrzucić na ogrodowa troche tuch roslinek
2924
#Anonim2924 nieaktywny
6 lutego 2012r. o 7:56
Leon, heh, jutro możesz sobie podskoczyć na Hutniczą, albo Do Tomaszowa - wiesz gdzie :-).
~bezboznik niezalogowany
6 lutego 2012r. o 9:19
WujekDobrraRada napisał(a): Pistie kto potrzebuje ? Darmo kiedyś "pozyskałem":-) w pewnym Ogrodzie Botanicznym, rozkrzaczyło mi się to pieruńsko więc i darmo oddam bo szkoda mi w kibel wyrzucić, jak kto chce pisać na priv. Odbiór w Bolesławcu lub w Tomaszowie. Wszystko co na zdjęciu.
Pozdrawiam[img=1328510337_jtwkt7g.jpg]Dopisane 06.02.2012r. o godz. 07:51:dodatkowo z pistią jest rzęsa wodna, pistie rosną duże a jak mają otwartą pokrywę i nie kapie na nie to wielkie, jak kwiaty róży.

jestem zainteresowany :) gdzie moge zgłosic sie po odbiór?
2924
#Anonim2924 nieaktywny
6 lutego 2012r. o 12:46
namiary na mnie na priv, zaloguj się i napisz cos do mnie.

Dopisane 06.02.2012r. o godz. 12:46:

Pistie i rzęsa nieaktualne - do następnej przycinki tylko !
Pozdrawiam
8463
#bezboznik777 nieaktywny
6 lutego 2012r. o 17:12
tło strukturalne sprzedam albo zamienię za jakiś inny sprzęt akwarystyczny, tło ma motyw kamieni i korzenia 100x50 nadaje się bodajże do baniaka 200l później zamieszczę zdjęcie
~Skalar niezalogowany
6 lutego 2012r. o 19:33
Posiadam CERATOPTERIS CORNUTA i chętnie zamienię się za inne rośliny Bolesławiec.
Kontakt 667337142
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza