massi2301 napisał(a): Wujku gdybyś miał coś ciekawego z przycinki to daj znać.chętnie odkupię lub zamienię:P za krewetki :P
~Skalar napisał(a): Posiadam CERATOPTERIS CORNUTA i chętnie zamienię się za inne rośliny Bolesławiec.A odsprzedałbyś kilka sadzonek tej roślinki?Podaj swój e-mail :)
Kontakt 667337142
~skslar napisał(a):jak chcesz dam ci kilka, ta roślinka akurat nie pasuje mi, choć jest ładna:)kiedyś mi opanowała całe akwarium nie nadążyłem przycinaćmassi2301 napisał(a): Wujku gdybyś miał coś ciekawego z przycinki to daj znać.chętnie odkupię lub zamienię:P za krewetki :P
A nie chcesz się zamienić za ceratopteris cornuta
~ napisał(a):~Skalar napisał(a): Posiadam CERATOPTERIS CORNUTA i chętnie zamienię się za inne rośliny Bolesławiec.A odsprzedałbyś kilka sadzonek tej roślinki?Podaj swój e-mail :)
Kontakt 667337142
massi2301 napisał(a):~skslar napisał(a):jak chcesz dam ci kilka, ta roślinka akurat nie pasuje mi, choć jest ładna:)kiedyś mi opanowała całe akwarium nie nadążyłem przycinaćmassi2301 napisał(a): Wujku gdybyś miał coś ciekawego z przycinki to daj znać.chętnie odkupię lub zamienię:P za krewetki :P
A nie chcesz się zamienić za ceratopteris cornuta
~ napisał(a):Napisałam na priv.~ napisał(a):~Skalar napisał(a): Posiadam CERATOPTERIS CORNUTA i chętnie zamienię się za inne rośliny Bolesławiec.A odsprzedałbyś kilka sadzonek tej roślinki?Podaj swój e-mail :)
Kontakt 667337142
Zadzwoń to się dogadamy.
~Skalar napisał(a): Proszę o kontakt tel. mam problem z zalogowaniem się na bolca.Odezwę się do ciebie jak sie trochę ociepli,zanim bym dowiozła roślinkę do domu to pewnie by zamarzła ;) ;)