Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

~blazer1983 niezalogowany
2 maja 2012r. o 19:31
Hej ja bym byl chetny na tego nurzanca :) napisz kiedy mogl bym odebrac 668626808 dzisiaj jade na nocke wiec juz nie dam rady.
Pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2 maja 2012r. o 19:35
~bezboznik napisał(a): bede jutro podmienial wode i robił przycinke nurzanca jak ktos chetny pisac bo inaczej trafi w kubeł

Hej ja bym byl chetny na tego nurzanca napisz kiedy mogl bym odebrac 668626808 dzisiaj jade na nocke wiec juz nie dam rady.
Pozdrawiam
~sebo niezalogowany
2 maja 2012r. o 20:58
sprzedam akwarium 240 l z oryginalną szafką z powodu zmiany na większe aktualnie z mieszkańcami w ciągłej eksploatacji cena 500pln 609 454 386
~bezboznik niezalogowany
3 maja 2012r. o 5:33
w sprawie nurzanca dzwonic 600954612
3 maja 2012r. o 8:38
Witam wszystkich miłośników akwarystyki :)
Mam takie pytanko, czy ktoś z bc lub okolic rozmnaża paletki i ma możliwość oddać lub odsprzedać małe? :)
Pozdrawiam
2924
#Anonim2924 nieaktywny
3 maja 2012r. o 19:38
Ja rozmnażałem, ale teraz nie mam na to czasu bo roboty z małymi więcej jak z niemowlakiem... Jak chcesz tanio kupić to jedź na giełdę do Wrocławia - w piątki od 9 do 12. Pytaj tam o Jurka w pawilonie z rybami, taki z bródką z Częstochowy.
3 maja 2012r. o 19:51
WujekDobrraRada napisał(a): Ja rozmnażałem, ale teraz nie mam na to czasu bo roboty z małymi więcej jak z niemowlakiem... Jak chcesz tanio kupić to jedź na giełdę do Wrocławia - w piątki od 9 do 12. Pytaj tam o Jurka w pawilonie z rybami, taki z bródką z Częstochowy.

Dzieki za odpowiedz.
Do wro specjalnie nie chce mi sie jechac to raz a dwa ze wolal bym miec ryby z boleslawieckiej wody zeby nie kombinowac za duzo ;)
Pozdrawiam
2924
#Anonim2924 nieaktywny
3 maja 2012r. o 19:58
W bolesławieckich sklepach są takie psiary ze ilekroć na nie patrzę to płakać mi się chce z żalu i litości na tymi biednymi rybkami - do tego kosmicznie drogo. Z tymi od Jurka nie ma najmniejszego problemu w związku z bolesławiecka wodą. Wierz mi że warto kopsnąć się do Wrocka choćby po dwie rybcie bo za cenę lokalnej psiary 5-7cm (60zł) tam kupisz rybcie piękne i zdrowe minimum 15-18 cm. Do tego wybór, przynajmniej z dwadzieścia odmian a dojazd bajecznie prosty - 10 minut od autostrady bez zapuszczania się w miasto.
Polecam, jak chcesz to dam Ci telefon do Jurka.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo