Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

~Skalar niezalogowany
3 maja 2012r. o 20:57
Oddam glonojada 10 cm najlepiej jeszcze dzisiaj ponieważ już jest po eksmisji z baniaka .W zamian chętnie przyjmę coś zielonego :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
4 maja 2012r. o 3:26
WujekDobrraRada napisał(a): W bolesławieckich sklepach są takie psiary ze ilekroć na nie patrzę to płakać mi się chce z żalu i litości na tymi biednymi rybkami - do tego kosmicznie drogo. Z tymi od Jurka nie ma najmniejszego problemu w związku z bolesławiecka wodą. Wierz mi że warto kopsnąć się do Wrocka choćby po dwie rybcie bo za cenę lokalnej psiary 5-7cm (60zł) tam kupisz rybcie piękne i zdrowe minimum 15-18 cm. Do tego wybór, przynajmniej z dwadzieścia odmian a dojazd bajecznie prosty - 10 minut od autostrady bez zapuszczania się w miasto.
Polecam, jak chcesz to dam Ci telefon do Jurka.

Hmm no w sumie fakt te co mozna w bc kupic to nedzne sa i maly wybor. Wiec jesli mozesz to podaj nr moze jak bede mial przyplyw gotowki to sie wybiore :D
2924
#Anonim2924 nieaktywny
4 maja 2012r. o 7:57
Proszę Cię bardzo, telefon do Jurka:

601 921 624

Pozdrawiam
~ niezalogowany
4 maja 2012r. o 17:13
~Skalar napisał(a): Oddam glonojada 10 cm najlepiej jeszcze dzisiaj ponieważ już jest po eksmisji z baniaka .W zamian chętnie przyjmę coś zielonego :)

Ponawiam
8971
#blazer1983 nieaktywny
5 maja 2012r. o 8:37
Wujek dzieki za tel. Napewno sie kiedys przyda :)
A mam dodatkowo pytanie. Gdzie w bc mozna kupic surowe serca wolowe??? :P
~ja niezalogowany
5 maja 2012r. o 11:11
blazer1983 napisał(a): Wujek dzieki za tel. Napewno sie kiedys przyda :)
A mam dodatkowo pytanie. Gdzie w bc mozna kupic surowe serca wolowe??? :P

Ostatnio widziałam w Kauflandzie. Czasami sa tez w Carrefour. :)
4743
#MANSON nieaktywny
5 maja 2012r. o 14:14
Serca wołowe w marketach raczej nie bywają ,a i w sklepie mięsnym też tylko na zamówienie bo idą na przemiał.
Ja kupowałem też indycze i powiem,że rybki wcinają i rosną jak talala :D
pozatym wołowe bardziej brudzą wodę,ale co kto woli ;)
Pozdro. :]
~ja niezalogowany
5 maja 2012r. o 14:34
Mylisz się. Kupuję dla kota serce wołowe własnie w tych markatach.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.