Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

4743
#MANSON nieaktywny
5 maja 2012r. o 17:24
...więc zwracam honor,ale zawsze jak pytałem właśnie w Carefour to pani mówiła,że nie prowadzą takiej sprzedaży więc zamawiałem w mięsnym ;)
...ważne,że zwierzaczki zadowolone :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~krasnorosty? niezalogowany
5 maja 2012r. o 19:10
Macie jakieś rady na krasnorosty,obrastają roślinki w baniaku?
~bezboznik niezalogowany
6 maja 2012r. o 8:12
sam mialem ten problem obrosły mi wszystko w baniaku. korzen i kamienie zlałem wrzatkiem i szorowalem szczotką. zmienilem oswietlenie wiecej napowietrzalem i czesciej wode podmienałem. Troche to trwalo ale krasnorosty prawie wyeliminowane. jeszcze mam na anubiasie ale juz malo. Trzeba byc cierpliwym hihi
~ niezalogowany
6 maja 2012r. o 17:16
Witam,

Może wiecie gdzie w najbliższej okolice odbywają się giełdy akwarystyczne? Poszukuję akwarium w rozsądnej cenie i chciałam się wybrać.
~marcin niezalogowany
6 maja 2012r. o 23:01
jeżeli szukasz nowego akwarium z całym zestawem to poszukaj tutaj http://www.akwaria.net/ Taniej chyba nie znajdziesz. :)
2924
#Anonim2924 nieaktywny
7 maja 2012r. o 14:22
~krasnorosty? napisał(a): Macie jakieś rady na krasnorosty,obrastają roślinki w baniaku?

Na mój gust to masz zbyt wiele produktów przemiany materii w wodzie. Cotygodniowa podmiana 20% wody, ograniczenie karmienia a w zasadzie nieprzekarmianie, może zbyt dużo ryb no i... Nazbieraj kilka kaset magnetofonowych to dostaniesz ode mnie w zamian trochę roślinek Pistii która swoimi korzeniami "wyżera z wody" wszystkie syfy :-)
4743
#MANSON nieaktywny
7 maja 2012r. o 18:51
Wuja ja mam dla Ciebie parę kasetek,ale nie mam jak się zebrać i dostarczyć chociaż mam do biura dwa kroki haha!
....postaram się jakoś zorganizować :] ;)
~nn niezalogowany
7 maja 2012r. o 19:03
WujekDobrraRada napisał(a):
~krasnorosty? napisał(a): Macie jakieś rady na krasnorosty,obrastają roślinki w baniaku?

może zbyt dużo ryb
Też tak myślę że dużo ryb-na zbiornik 45 l mam 5 kirysków spiżowych,zbrojnika niebieskiego,parkę mieczyka hellera,5 brzanek sumatrzańskich,3 brzanki wysmukłe,2 kardynałki chińskie i 1 gurami dwuplamiste,niedawno zmieniłam świetlówkę z 7w na 20w(może też przez byłe słabsze oświetlenie)filtr aqael fan mikro plus,do tego wywaliłam nespreparowany korzeń,no i...co byś zmienił Wujku w tej obsadzie i co powiesz na wymianę kasety za korzonek jakiś mały ?? ??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza