Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

~ niezalogowany
13 maja 2012r. o 9:36
~blazer1983 napisał(a):
tylko czemu tak malo wody ? :P
Na 2 zdjęciu juz baniak napełniony ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4743
#MANSON nieaktywny
13 maja 2012r. o 12:23
Panczo witaj w gronie Akwawariatów! :D
...a baniaczek spoko ;) ,ale zapełnij go do końca :] Będzie jeszcze ładniej ;)
2900
#falco nieaktywny
13 maja 2012r. o 13:50
...Wujku...Mansonie...!!!!!!!!!!jak ja wam kurna zazdroszczę!!!!!!!!!! ;) ...mnie w domu nie pozwalają na powrót do ,,baniaczków,, :D :D a mnie już sie tęskni za moimi Akarkami.... ;( ...przy ,,dobrych układach,, może pozwolą mi na jakiś słoik ,,po ogórkach,, dla ,,księżniczek B,, :>

"bierz życie z każdym oddechem..."
4743
#MANSON nieaktywny
13 maja 2012r. o 15:29
Ptaszyno bądź uparty :] Będzie i baniak :]
...a Księżniczki B bardzo śliczne. Sam kiedyś miałem i dalej mam do nich sentyment :]
2900
#falco nieaktywny
13 maja 2012r. o 16:56
...jestem pełen optymizmu tylko ...nie wiem czy to wystarczy...nie mam siły,,przekonywania,,...hehe... ;)

4743
#MANSON nieaktywny
13 maja 2012r. o 17:19
Ja też miałem ciężką przeprawę aby na nowo uruchomić baniak,a teraz...? Proszę co się narobiło,żonka ze mną wybiera Paletki. Hahaha!
...tak więc Falco myślę,że już niebawem postawisz akwa z pieknymi Księżniczkami :D ;)
2900
#falco nieaktywny
13 maja 2012r. o 17:21
...zatrzymałem sobie dwa zbiorniki...(na wszelki wypadek) ;) 1120 literków czeka na ,,księżniczki,, 250 -a na Akary... :D

4743
#MANSON nieaktywny
13 maja 2012r. o 17:24
Ooooo ku...a! Teraz to ja Ci zazdroszczę! :D
Takie baniaczki nie mogą się marnować!!!
Do roboty Ptaku ino raz,raz!!! hihi! :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza