Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Porażenie przysenne

~Thomas niezalogowany
5 marca 2010r. o 0:09
~Spirala Nienawiści napisał(a): Według Ojców Kościoła masz w sobie diabła i chyba nie muszę mówić co się z tobą stanie ;). Będzie gorrąco, tyle mogę zdradzić

Człowieku jak nie wierzysz to poco sie udzielasz?!

Do autorki - wiem bo też czasami tego doświadczam
Bardzos traszne to uczucie , normalnie nie do opisania,
serce nam bije wtedy jak młot coraz szybciej i oddech szybki,
do tego dochodzą te szelesty dzwięki i te odczuwania dotyku.
Sam raz w nocy mialem ten trans i obudziłem sie bo czulem ze ktos mnie szczypie , spojrzalem na ręke i zobaczylem siniaki od szczypania a przed snem ich nie mialem bo brałem prysznic i nic nie było. Dziwne to jest ale jednak prawdziwe.
Jesli nie wierzycie Wikipedi to poczytajcie inne serwisy na ten temat...
Pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Spirala Nienawiści niezalogowany
5 marca 2010r. o 0:42
zraniona napisał(a): Calahan powiedz prosze ze sobie nic nie wmawiam,mi sie wydaje ze ty tu jestes najmadrzejszy z nas i masz duzo wiedzy, czy to prawda ze sie ma kontakt z tamtym swiatem??

Calahan na prezydenta :D
983
#Calahan nieaktywny
5 marca 2010r. o 0:50
zraniona napisał(a): Calahan powiedz prosze ze sobie nic nie wmawiam,mi sie wydaje ze ty tu jestes najmadrzejszy z nas i masz duzo wiedzy, czy to prawda ze sie ma kontakt z tamtym swiatem??
Nie ma czegos takiego jak tamten swiat - moze byc inna rzeczywistosc co najwyzej. Jesli mowisz prawde to po prostu nawiazujesz kontakt astralny. Napisze Ci wiadomosc prywatna...

Jeśli chcemy żyć jak w bajce, najpierw sami musimy zostać bohaterami nie z tej bajki.
4067
#zraniona nieaktywny
5 marca 2010r. o 0:51
Calahan napisał(a):
?
Zabrzmi to dziwnie dla wielu, ale to nic innego jak kontakt ze swiatem duchowym. Proponuje na poczatek pewien test - jesli masz w domu jakis dzwoneczek (o brzmieniu takim jak typowe dzwony - czyl najlepiej zeby to byla mosiezna miniaturka) podzwon nim gwaltownie - jesli czujesz ze nie mozesz tego wytrzymac to masz pewien problem...

Dzieki za odp, kiedys myslalam ze moze wariuje,ale ci powiem ze jako dziecko widzialam i slyszalam pewne rzeczy bez paralizu!! od tamtej pory nie otwieram oczu przy tym. widzisz na takie tematy nie odaze sie rozmawiac ze znajomymi,bo kto w to nie wieze zaraz mysli ze czlowiek opetany albo stukniety! A tak pozatym myslalam ze tylko mi to sie staje do momentu az znalazlam stronke,plik wkleilam wczesniej :)
~ali niezalogowany
5 marca 2010r. o 0:52
A ja widziałem UFO :d

Zraniona i Calahan powiedzcie mi jedno..
Z kąd bierze towar wasz diler?
Też chce miec takie fazy ;d

Temat do zamknięcia - :)
bajka normalnie ;d
983
#Calahan nieaktywny
5 marca 2010r. o 0:58
~ali napisał(a): A ja widziałem UFO :d

Zraniona i Calahan powiedzcie mi jedno..
Z kąd bierze towar wasz diler?
Też chce miec takie fazy ;d

Temat do zamknięcia - :)
bajka normalnie ;d
Nic nie biore, a Ty bierz dalej, to moze czesciej bedziesz widziec UFO :). Poczytaj troche, poanalizuj, przezyj troche sam - wtedy oceniaj.

Jeśli chcemy żyć jak w bajce, najpierw sami musimy zostać bohaterami nie z tej bajki.
~ niezalogowany
5 marca 2010r. o 13:09
tez mialam takie cos ale tylko 2 razy bodajze.Obudzilam się w nocy,najpierw patrzalam przez oczy i nie moglam sie ruszyc,mimo ze chcialam.Drugim razem patrzlam na siebie jak spię,chociaz to drugie moglo byc snem,bo nie pamietam,zebym się wtedy obudzila.To jest trochę straszne,az mi ciarki przechodzą
4067
#zraniona nieaktywny
5 marca 2010r. o 13:14
~ napisał(a): .Drugim razem patrzlam na siebie jak spię,chociaz to drugie moglo byc snem,bo nie pamietam,zebym się wtedy obudzila.To jest trochę straszne,az mi ciarki przechodzą

a pamietasz czy czulas tym drugim razem wibracje? bo na to wyglada ze wyszlas z ciala :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza