~Spirala Nienawiści napisał(a): Według Ojców Kościoła masz w sobie diabła i chyba nie muszę mówić co się z tobą stanie ;). Będzie gorrąco, tyle mogę zdradzić
zraniona napisał(a): Calahan powiedz prosze ze sobie nic nie wmawiam,mi sie wydaje ze ty tu jestes najmadrzejszy z nas i masz duzo wiedzy, czy to prawda ze sie ma kontakt z tamtym swiatem??
zraniona napisał(a): Calahan powiedz prosze ze sobie nic nie wmawiam,mi sie wydaje ze ty tu jestes najmadrzejszy z nas i masz duzo wiedzy, czy to prawda ze sie ma kontakt z tamtym swiatem??Nie ma czegos takiego jak tamten swiat - moze byc inna rzeczywistosc co najwyzej. Jesli mowisz prawde to po prostu nawiazujesz kontakt astralny. Napisze Ci wiadomosc prywatna...
Calahan napisał(a):Zabrzmi to dziwnie dla wielu, ale to nic innego jak kontakt ze swiatem duchowym. Proponuje na poczatek pewien test - jesli masz w domu jakis dzwoneczek (o brzmieniu takim jak typowe dzwony - czyl najlepiej zeby to byla mosiezna miniaturka) podzwon nim gwaltownie - jesli czujesz ze nie mozesz tego wytrzymac to masz pewien problem...
?
~ali napisał(a): A ja widziałem UFO :dNic nie biore, a Ty bierz dalej, to moze czesciej bedziesz widziec UFO :). Poczytaj troche, poanalizuj, przezyj troche sam - wtedy oceniaj.
Zraniona i Calahan powiedzcie mi jedno..
Z kąd bierze towar wasz diler?
Też chce miec takie fazy ;d
Temat do zamknięcia - :)
bajka normalnie ;d
~ napisał(a): .Drugim razem patrzlam na siebie jak spię,chociaz to drugie moglo byc snem,bo nie pamietam,zebym się wtedy obudzila.To jest trochę straszne,az mi ciarki przechodzą