Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

~ niezalogowany
30 grudnia 2012r. o 9:05
~Durga napisał(a): nie wiem czy tak można, jeszcze mnie później ktoś po sądach będzie ciągał...

A parkować tak można ???????? Chyba za mało czasu poświęcają instruktorzy nauki jazdy dotyczącej PARKOWANIA. Widać to na "każdym kroku".
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Durga niezalogowany
30 grudnia 2012r. o 11:22
~ napisał(a):
~Durga napisał(a): nie wiem czy tak można, jeszcze mnie później ktoś po sądach będzie ciągał...

A parkować tak można ???????? Chyba za mało czasu poświęcają instruktorzy nauki jazdy dotyczącej PARKOWANIA. Widać to na "każdym kroku".

nie napisałam, ze tak można (!) tylko wyraziłam wątpliwość czy mogę publikować zdjęcie z widocznym numerem rejestracyjnym... więc ogranicz te znaki zapytania!
3145
#hemi nieaktywny
30 grudnia 2012r. o 16:13
~ napisał(a):

instruktorzy nie mają nic do tego!!
Ucza parkować prawidłowo,a to jak będzie taka osoba po zdaniu prawka parkować czy jeździć to instruktor już tu nie ma nic do gadania :]

Dopisane 30.12.2012r. o godz. 16:13:

~Durga napisał(a): a Ty przechodniu fruń :P [img=1356803959_g5s2pm3.jpg]

Inna kwestia,że równie dobrze ktoś mógł tak zaparkować tego kangura na 2-3 minuty w celu wyładunku czegos na klatkę.
A ktoś robi aferę:P
Gdyby ktoś stanął za mercem,to zamiast blokować chodnik ,byłby tu uwieczniony jako blokujący merca :P
Róznie mogło byc.

p.s. uprzedzam komentarze:auto nie moje i nawet nie wiem czyje;)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~Durga niezalogowany
30 grudnia 2012r. o 16:29
możesz przyjąć ze każda osoba i każdy samochód, które są widoczne na wszystkich zdjęciach, od początku wątku, zaparkowały na chwilkę - żeby coś wyładować, załadować, kupić mleko, poczekać na żonę czy męża... to po co ten wątek? nikt tu z niczego nie robi afery:)
~mir.ko niezalogowany
30 grudnia 2012r. o 16:43
nie widze problemu w parkowaniu chwilowym przy równoczesnym blokowaniu aut.... o ile nie opuszcza się tego auta
4106
#igrek nieaktywny
30 grudnia 2012r. o 19:37
~mir.ko napisał(a): nie widze problemu w parkowaniu chwilowym przy równoczesnym blokowaniu aut.... o ile nie opuszcza się tego auta

Też tak uważam, pozostałe czasami chciałoby się wywieźć na lawecie ;)
3145
#hemi nieaktywny
30 grudnia 2012r. o 19:39
~mir.ko napisał(a): nie widze problemu w parkowaniu chwilowym przy równoczesnym blokowaniu aut.... o ile nie opuszcza się tego auta

lub się jest przy nim co kilka sekund,że w razie jakby nagle trzeba było przeparkować na chwilke to kierowca jest pod ręką;)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
2924
#Anonim2924 nieaktywny
30 grudnia 2012r. o 19:43
Jeśli kierowca zaparkuje na zakazie lub blokuje inne auta ale jest w środku to, znając miejscową SM, przyda się nie do tego żeby auto przestawić ale aby podpisać mandat... :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.