Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

~ niezalogowany
28 grudnia 2012r. o 18:47
~pietrek napisał(a): Codziennie chodzę do pracy Sierpnia 80 i czasem mam problem z przejściem. Auta stoją na zakazie, przed sklepami wystawione tablice, czasem idzie jakaś matka z dzieckiem w wózku, lub emeryci wyczekujący pod Orange na otwarcie i nie da się normalnie przejść nie ocierając się o lusterka. A niech do tego jeszcze deszcz pada to i parasol trzeba wyżej podnosić by ominąć to wszystko.

zaraz zaraz... za budynkiem pko jest droga w prawo.. czyli skrzyzowanie.. a gdzie za skrzyzowaniem jest zakaz? bo nawet na zdjeciu go nie ma takze wyluzuj lepiej zamiast sapac na forum. Typowy polaczek..
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
28 grudnia 2012r. o 19:40
Droga w prawo? szkoda że nie autostrada... to dojazd z podwórka i nie traktuje się tego czegoś jako skrzyżowanie... to może skrzyżowaniem jest przecinająca tę ulicę ścieżka rowerowa? hahaha....
2820
#k1p nieaktywny
28 grudnia 2012r. o 20:05
~pietrek napisał(a): Codziennie chodzę do pracy Sierpnia 80 i czasem mam problem z przejściem. Auta stoją na zakazie, przed sklepami wystawione tablice, czasem idzie jakaś matka z dzieckiem w wózku, lub emeryci wyczekujący pod Orange na otwarcie i nie da się normalnie przejść nie ocierając się o lusterka. A niech do tego jeszcze deszcz pada to i parasol trzeba wyżej podnosić by ominąć to wszystko.

Dobre określenie, baba... Nic, tylko narzekać...
A w tym wszystkim chodzi o to, żeby mieć łatwiej a przy okazji nie utrudniać innym.
Naprawdę, nic nikomu się nie stanie, jeśli podniesie parasol wyżej lub przejedzie wózkiem 20 metrów dalej...
A jak się otrzesz o luterko, to co z tego??
Niektórzy woleliby, żeby usunąć wszystko z ich drogi, ale tak się nie da... Bądźmy ludźmi i tego wymagajmy od innych :-)
~ niezalogowany
29 grudnia 2012r. o 14:45
To życzę ci wózka z blizniakami i ciężkich zakupów, a wtedy przemaszeruj się w takie miejsca i sam sprawdź jak to męczy . Chodnik jest od chodzenia a parking od parkowania .
~Durga niezalogowany
29 grudnia 2012r. o 18:59
a Ty przechodniu fruń :P [img=1356803959_g5s2pm3.jpg]
3145
#hemi nieaktywny
29 grudnia 2012r. o 19:27
odnośnie płatnego:
jak wykupię bilecik na godzinkę,a coś zajmie mi kilka min to wyjeżdżając dzielę się tym bilecikiem z kims kto np.parkuje gdzieś koło mnie:
też tak macie?:)

Wczoraj zaparkowałem na płatnym (2zł za godz) w Legnicy w okolicy galerii (gwarna?nie wiem zawsze je mylę),wyskoczyłem do empiku po książkę,wróciłem po 10 min.

Wyjeżdząm,patrzę audi parkuje,stanąłem koło niego i pytam sie ,czy bilecik chcą ,bo zostało jakieś 50 min .
Mieli takie miny jakbym zapytał się ,czy chcą przyjąć 10 tys gotówką,bo nie mam miejsca w schowku :D

Dla niektórych zwykła kultura,chęć bezinteresownej pomocy to w pl jakis szok!!

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~@ niezalogowany
29 grudnia 2012r. o 19:38
~Durga napisał(a): a Ty przechodniu fruń :P [img=1356803959_g5s2pm3.jpg]

DLACZEGO NUMERY REJESTRACYJNE ZAMAZANE ??!! Właśnie powinny być widoczne, niech ten as parkowania się wstydzi...............
~Durga niezalogowany
29 grudnia 2012r. o 21:05
nie wiem czy tak można, jeszcze mnie później ktoś po sądach będzie ciągał...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.