Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

217
#Anonim217 nieaktywny
24 września 2013r. o 23:54
khreecik napisał(a): [img=1379671464_g19wkrj.jpg]

co do autka ochrony Piast, to goście pewnie przyjechali po kasę do sklepu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
960
#khreecik nieaktywny
25 września 2013r. o 0:34
jak idę po kasę do bankomatu, to tam nie parkuję

Dopisane 25.09.2013r. o godz. 00:34:

o ile wiem, to jest tam bezwzględny zakaz parkowania
1799
#koehl nieaktywny
25 września 2013r. o 7:10
tieri napisał(a):
khreecik napisał(a): [img=1379671464_g19wkrj.jpg]

co do autka ochrony Piast, to goście pewnie przyjechali po kasę do sklepu.

a co to kogo obchodzi po co oni tam przyjechali,przepisy są przepisami i ich też obowiązują do przestrzegania
960
#khreecik nieaktywny
25 września 2013r. o 9:39
"Stale poszukujemy pracowników posiadających orzeczenie o stopniu niepełnosprawności. Osoby z takim orzeczeniem chętne do podjęcia pracy w Spółdzielni Usługowej "Piast" prosimy o przesłanie CV wraz informacją o stopniu niepełnosprawności na adres email-praca"

Chyba przysługuję im boks 2 miejsca dalej:D
~ niezalogowany
25 września 2013r. o 9:49
I oczywiście żadnemu z Was nie zdarzyło się stanąć na chwilę w miejscu, w którym nie powinniście stawać. Co za hipokryzja!
~ niezalogowany
25 września 2013r. o 9:57
~ napisał(a): I oczywiście żadnemu z Was nie zdarzyło się stanąć na chwilę w miejscu, w którym nie powinniście stawać. Co za hipokryzja!
tak mi się zdarzało, ale zawsze mogłem za to dostać mandat :P
~Justyś niezalogowany
26 września 2013r. o 21:21
Parkowanie na zakręcie........[img=1380223290_8v4jyqr.jpg]
~ niezalogowany
26 września 2013r. o 21:28
Na dojezdzie na działki.To działkowicz.Jechałem tamtędy kilka razy ,ale pierwsze widzę
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.