Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

3145
#hemi nieaktywny
28 grudnia 2011r. o 13:37
~czarna wołga napisał(a):
Raf napisał(a): DLW i wszystko jasne...
Nie zapominaj jeszcze o DLB!!!!
- Co tu takie drogi czarne??
- To andzwald tatusiu.

o jakis urazony z DLW:D Jak pojawi sie auto z DLB to wtedy oskarżaj i się wypowiadaj,póki co pan z golfa DLW zabłysnął:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Mariusz niezalogowany
28 grudnia 2011r. o 13:55
~wiatrak napisał(a): parking przy Forum,tłok,każdy kombinuje jak może aby znaleźć miejsce ,stara się to zrobić z kulturą,ale przyjedzie taki z sąsiedniego powiatu i pokazuje jak wyglada u nich "kultura" parkowania.[img=1325063167_zs217q9.jpg]

Pomijając fakt, ze auto zaparkowane na powierzchni wyłączonej z ruchu, poza tym nikomu nie utrudnia wyjazdu i w niczym nie przeszkadza :> Dla mnie nie jest to "Święta Krowa". Czepiajmy się tych RASOWYCH, z prawdziwego zdarzenia Krów, które na co dzień potrafią nam utrudnić życie.
3145
#hemi nieaktywny
28 grudnia 2011r. o 15:03
idąc twym tokiem myslenia-nie zwracac uwagi na auto zdrowego uzytkownika zaparkowane na miejscu dla niepełnosprawnych-grunt aby było ładnie zaparkowane i nikomu nie utrudniało przejazdu itp,tak?? co tam łamanie przepisów,grunt,że nie utrudnia ruchu..

~obserwator niezalogowany
28 grudnia 2011r. o 15:21
Hmm nie wiedziałem, że bycie szefem sztabu upoważnia do parkowania gdzie się da... :)[img=1325082118_hgptk5h.jpg]
~ niezalogowany
28 grudnia 2011r. o 20:31
hemi napisał(a): idąc twym tokiem myslenia-nie zwracac uwagi na auto zdrowego uzytkownika zaparkowane na miejscu dla niepełnosprawnych-grunt aby było ładnie zaparkowane i nikomu nie utrudniało przejazdu itp,tak?? co tam łamanie przepisów,grunt,że nie utrudnia ruchu..

Błędne porównanie hemi, ja nie powiedziałem, że to cacy, ale takiego nie nazywamy "świętą krową"
3145
#hemi nieaktywny
28 grudnia 2011r. o 22:16
a jak nazywamy?? "inteligentem który sobie radzi w trudnych warunkach drogowych??":D
Chyba po cos są te strefy wyłaczone z ruchu? a moze to takie dodatkowe miejsca parkingowe,tylko,że trzeba sie poszczycic wyjątkowo wysokim IQ aby je dostrzec,bo ci mniej inteligentni mysla ,ze tam ne można parkować:)

7626
#LukaBC nieaktywny
28 grudnia 2011r. o 23:33
większości i tak by się przydała mała reedukacja z przepisów ruchu drogowego... albo motywacja-wystawiona przez straż miejską lub policję... dziś widziałem ciekawą sytuację pod kinem forum, autko ustawione na parkingu w miejscu do tego przeznaczonym zastawione poprzecznie z przodu i tyłu przez innych mistrzów kierownicy... nie miałem przy sobie nic co fotki robi-niestety

http://www.youtube.com/user/TheLukaBc/videos
3145
#hemi nieaktywny
29 grudnia 2011r. o 11:39
trzeba było na SM dac cynka:) dwoma cieplutkimi mandacikami by nie pogardzili:D

sam często tam parkuje i z jednej strony auta mozna ,ale po dwóch stronach??

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza