Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

~ niezalogowany
29 grudnia 2011r. o 16:21
~andrzej napisał(a):
renegat napisał(a): kierowca tego auta mając z lewej i prawej strony dużo miejsca pokazał właśnie że parkowanie (garaż przodem lub tyłem) sprawia mu trudności !! [img=1325165693_ok3tuuh.jpg]
dlaczego zrobiłeś mi zdjęcie na pasach.zobaczymy się w sądzie mogłeś mnie zamazać.

andrew...chyba to co bierzesz to nie jest aspiryna :) popytaj lekarza może pomylił recepty albo nie z tej bramy stuff kupiłeś.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~oczy niezalogowany
29 grudnia 2011r. o 17:00
A ja go widzę!!!
~andrzej niezalogowany
29 grudnia 2011r. o 17:05
ale teraz wiem kto tak cyka zdjęcia,następnym razem ja cyknę tobie
~cykpyk niezalogowany
29 grudnia 2011r. o 17:14
następny miszczu z zygmunta [img=1325175263_zpwt0kr.jpg]
~do kolegi HEMI niezalogowany
29 grudnia 2011r. o 19:46
hemi napisał(a): trzeba było na SM dac cynka:) dwoma cieplutkimi mandacikami by nie pogardzili:D

sam często tam parkuje i z jednej strony auta mozna ,ale po dwóch stronach??

Uważaj bo kiedyś sam zapłacisz. Uważasz się też za Świętą Krowę czy nie :> Bo jak sam przyznajesz łamiesz czasami przepisy - tak parkując :]
4106
#igrek nieaktywny
29 grudnia 2011r. o 19:51
~andrzej napisał(a): dlaczego zrobiłeś mi zdjęcie na pasach.zobaczymy się w sądzie mogłeś mnie zamazać.

Po pierwsze jesteś tylko cząstką w tle. Po za tym autor fotki nie miał na celu pokazanie Ciebie lecz auto, które jest głównym tematem fotografii. Zamazanie Twojej postaci jest zbędne tym bardziej, że pewnie Twoja matka by Cię na nim nie rozpoznała. W Sądzie nic nie zdziałasz andrzeju :]
3145
#hemi nieaktywny
29 grudnia 2011r. o 21:35
~do kolegi HEMI napisał(a): Uważaj bo kiedyś sam zapłacisz. Uważasz się też za Świętą Krowę czy nie :> Bo jak sam przyznajesz łamiesz czasami przepisy - tak parkując :]

nieraz się tam parkuje wzdłuz aut które stoja na srodkowej części parkingu ,ale zazwyczaj każdy ma na tyle rozumu że parkują z jednej strony a nie żeby auto zastawić z przodu i z tyłu:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~do kolegi HEMI niezalogowany
29 grudnia 2011r. o 22:43
hemi napisał(a):
nieraz się tam parkuje wzdłuz aut które stoja na srodkowej części parkingu
Jak byś nie wiedział to jest to niezgodne z przepisami - podobnie jak parkowanie na powierzchni wyłączonej z ruchu :] , które tak ostatnio krytykowałeś. Czujesz się Świętą Krową czy nie :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.