Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

3894
#renegat nieaktywny
29 grudnia 2011r. o 14:34
kierowca tego auta mając z lewej i prawej strony dużo miejsca pokazał właśnie że parkowanie (garaż przodem lub tyłem) sprawia mu trudności !! [img=1325165693_ok3tuuh.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7626
#LukaBC nieaktywny
29 grudnia 2011r. o 14:38
Na parkingach marketów to norma... niestety...

http://www.youtube.com/user/TheLukaBc/videos
3145
#hemi nieaktywny
29 grudnia 2011r. o 14:46
renegat to i tak dobrze,że chociaż schodów nie zastawił:)
Ciekaw jestem gdzie się spieszył-bo chyba nie to Intermarche-bo by bliżej stanął:)
W tym Baroniku całkiem zacne kółka sa na lato-autko kojarzy mi się ewidentnie z "pimp my ride";)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~andrzej niezalogowany
29 grudnia 2011r. o 14:52
renegat napisał(a): kierowca tego auta mając z lewej i prawej strony dużo miejsca pokazał właśnie że parkowanie (garaż przodem lub tyłem) sprawia mu trudności !! [img=1325165693_ok3tuuh.jpg]
dlaczego zrobiłeś mi zdjęcie na pasach.zobaczymy się w sądzie mogłeś mnie zamazać.
~WTF niezalogowany
29 grudnia 2011r. o 14:54
Człowieku, weź się uspokój, na Ciebie na tym zdjęciu nikt nie patrzy ;/;/;/ poza tym i tak nic nie widać, więc nie wiem, czego się czepiasz ;/
3145
#hemi nieaktywny
29 grudnia 2011r. o 14:56
??????

Dopisane 29.12.2011r. o godz. 14:56:

~WTF napisał(a): Człowieku, weź się uspokój, na Ciebie na tym zdjęciu nikt nie patrzy ;/;/;/ poza tym i tak nic nie widać, więc nie wiem, czego się czepiasz ;/

za przejeżdżanie autem po pasach można dostac się do sądu??:) to cos złego?? to do brico musze przez obwodnicę jechac??:D

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~WTF niezalogowany
29 grudnia 2011r. o 14:58
Jemu chyba chodzi o to, że go widać tam na psach na tym zdjęciu jak stoi ;/ co nie zmienia faktu, że jak ktoś się nudzi to zawsze przyczepi się do byle g****a ;/;/;/
3894
#renegat nieaktywny
29 grudnia 2011r. o 15:36
do andrzej: nie pękaj nikt na ciebie nie zwraca uwagi, a może w końcu zwróci i będziesz sławny :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo